VALD ORT:   Alla Karlshamn Karlskrona Sölvesborg Ljungby Olofström Sitemap
Volvo Renault Hyundai

Ahlberg Bil

För bilägande med trygghet och miljöansvar
Ahlberg Bil är ett privatägt företag som idag finns representerade på följande orter: Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg och Ljungby. Företaget startade 1994 men har genom tidigare ägare representerat Volvo sedan 1950-talet. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault och Hyundai (i Karlshamn). Omsättningen för 2013 var ca 550 Mkr och företaget har ca 105 anställda.

Vårt viktigaste mål är att vara det bästa valet för dig som bilägare både då det gäller bilköpet och annat som behövs för ett enkelt och tryggt bilägande och vi jobbar intensivt med detta hela tiden. Vi vill att just du skall känna dig välkommen och viktig som kund hos oss. Självklart händer det ändå att något går fel men vår ambition är att hela tiden förbättra oss och vara det absolut bästa alternativet för dig när det gäller allt som rör bilköp och bilägande.

Vårt miljöengagemang

En annan sak som blivit allt större och viktigare i samhället är engagemanget för miljön. Att minska vår miljöpåverkan är en av de högst prioriterade frågorna hos oss. Visserligen tror jag aldrig att vi inom bilbranschen kommer att kunna säga att vi är miljövänliga men vi på Ahlberg Bil skall göra vad vi kan för att minimera den belastning som bilismen och vår verksamhet utsätter miljön för.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Det innebär att vi följer de lagar och förordningar som finns och att vi har ett verksamhetssystem som styr vårt arbete med detta. Vi har miljöhandlingsprogram som leder oss mot ständiga förbättringar. Det innebär också att vi ständigt granskas och kontrolleras inom alla områden som berör miljön, såsom avfallshantering, kemikaliehantering, utbildning, olika tillstånd mm. Vi hoppas att du som bilägare tycker att detta är viktigt och bra. Var gärna nyfiken och fråga andra bilhandlare och serviceverkstäder hur de hanterar detta hos sig.

Se vår miljöpolicy här

Varmt välkommen till oss på Ahlberg Bil!
Johan Ahlberg