VALD ORT:   Alla Karlshamn Karlskrona Sölvesborg Ljungby Olofström Sitemap
Volvo Renault Hyundai

Bilverkstad

Service och bilreparationer i fyra kommuner

Ahlberg Bil har bilverkstäder i Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg och i Ljungby där vi också har butiker. Det innebär att vi aldrig är särskilt långt borta när du behöver service, bilreparation eller bilreservdelar. Samtliga bilverkstäder är försedda med den allra modernaste utrustningen och våra servicetekniker är högutbildade och väl kvalificerade att ta hand om din bil. Vi är auktoriserade för Volvo och Renault på samtliga ställen och för Hyundai i Karlshamn och Sölvesborg. Vår kompetens och utrustning gör dock att vi även kan utföra service och bilreparationer på andra bilmärken

Läs om Volvo Originalservice

Läs om Renault Service

Godkända att släcka Bilprovningens 2:or

Samtliga våra bilverkstäder är auktoriserade av Swedac att både reparera och godkänna de "tvåor" som bilen fått vid besiktningen. Det innebär att du inte behöver åka tillbaka till Svensk Bilprovning om du åtgärdar felen hos oss. Detta gäller alla bilmärken.

Godkända att göra AC-arbeten

Hos oss kan du tryggt lämna in din bil om du får problem med din klimatanläggning. Vi är ackrediterade att arbeta med AC och kontrolleras av myndigheter. Detta gäller alla bilmärken.

Allra viktigast med nöjda kunder

Det allra viktigaste vi har är våra kunder och vi gör allt vi kan för att Ditt besök ska bli så bra som möjligt. Om det skulle vara något du inte är nöjd med, vill vi gärna att Du hör av dig så vi får en chans att lösa problemet och få reda på vad vi bör ändra på. Tillsammans blir vi ännu bättre!