Olofström - Ahlberg Bil

Olofström

På vår anläggning i Olofström finns fantastiska människor, massor av kompetens och en omsorg och omtanke om kunden som gör att man blir varm i hjärtat av att komma in här. Här får du hjälp med allt som rör din bil. Utöver att vi är Volvo-, Renault- och Daciaverkstad fungerar vi även som allbilsverkstad i Olofström. Detta innebär att vi servar och reparerar även andra personbilar och lätta lastbilar oavsett märke. Vi säljer också begagnade bilar här. Vi har en modern drivmedelsstation med komplett drivmedelsutbud. Automattvätten är öppen dygnet runt. Med Volvo-/Renaultkortet får du bra priser både på drivmedel och tvätt.

Sedan den 1 december 2017 är vår anläggning i Olofström kontantfri. Detta för att minska risken för inbrott och öka säkerheten för våra medarbetare. Likt våra andra anläggningar så rekommenderar vi betalning med Volvokortet eller annat bankkort.

Under semesterperioden är vi färre medarbetar i tjänst, vilket kan innebära att det blir svårare att komma fram på telefon. Lägg gärna ett mail istället, så tar vi kontakt så fort vi kan. Trevlig sommar!

Öppettider

Serviceverkstad

Måndag - fredag

07.00 - 16.00

Butik

Måndag - fredag

07.00 - 17.00

Bilförsäljning

Måndag - fredag

08.00 - 17.00

Adress
Ekhagsvägen 1
293 40 Olofström
Telefon
Fax

Kontaktpersoner

Bilförsäljning
Verkstad