Kadjar Limited i samarbete med Star Wars - Ahlberg Bil

Kadjar + Solo = sant

Nu flyttar Star Wars in i vår bilhall! Vi firar premiären av den senaste filmen Solo: A Star Wars Story, där Renault har tecknat ett partnerskap. Filmen har premiär den 23 maj. Välkommen in och fira med oss. Varmt välkommen!

Äventyret börjar här

Inför den nya kampanjen medverkar Renault KADJAR, Solo och Chewbacca i Renaults nya tv-reklam. I denna storslagna film följer vi en mamma och hennes son i en Renault KADJAR som genom att följa efter Conveyex-tåget. Detta leder dem till ett äventyr. Deras Renault KADJAR förföljs av två Speeder Bikes, men gänget skyddas av Chewbacca och hans berömda Bowcaster. Kampen fortsätter tills Millenium Falcon kommer till undsättning och räddar våra äventyrare.

Spännande eller hur?

Vill du se filmen med oss? Måndag den 28 maj kl 19.00, bjuder vi in dig och en vän till en specialföreställning på Bio Metropol i Karlshamn.
Teckna dig för dina biljetter här

 

Kom in till oss och insup Star Wars-atmosfären!

Renault KADJAR Limited Tce 130

Nu är det premiärtider på Renault. På röda mattan rullar vi ut den välutrustade crossovern Renault Kadjar Limited till premiärpris, från 203 900 kr. Utrustad med det mesta som gör vardagen smidigare som till exempel backkamera, parkeringssensorer fram och bak, nyckelkort med handsfree funktion och mycket mer. I premiärpriset ingår en nybilsrabatt på 20 000 kr, 3 års fri service värd 7 800 kr och utrustning värd 14 600 kr. Erbjudandets totala värde 42 400 kr. Är det premiär så är det!

Renault KADJAR Limited Tce 130. Nu från 203 900 kr
(Ord. pris 223 900 kr.)

Eller privatleasa från 2 990 kr/mån.