Daciaerbjudanden

Range v4416

Dacia är ett relativt nytt varumärke i Sverige. Man erbjuder flera modeller, både vanlig personbil, SUV och transportbil till riktigt bra priser. Vi säljer Dacia i Karlshamn och Karlskrona, så välkommen dit för en provtur!


Dacia Duster BLACK SHADOW – Limited Edition

Dacia Black Shadow v4416

Premiär för Dacia Duster BLACK SHADOW Limited Edition.

Nu med ännu mer iögonfallande look – svart grill, svarta design­element och svarta aluminiumfälgar. Med stil är du redo att ta dig an både storstadsdjungel och granskog. Tag plats i en SUV med utom­ordentliga terräng­egenskaper, gott om utrymme och dessutom tre års nybilsgaranti. Köper du en Dacia med Allt-i-ett-paket i november får du även 1 års extra nybilsgaranti – totalt 4 år. Låt dig omslutas av komfort som MediaNav-system, läderklädd ratt, parkeringssensor, farthållare m.m. På köpet får du mer pengar över till annat. Som alltid med Dacia.

Kör en Duster du med!
Läs mer här

Dacia Duster v4416

Dacia Duster – körglädje med fyrhjulsdrift för både terräng som stan

Dacia Duster är bilen som inte är rädd för att bli lite smutsig och den levererar både on- eller offroad. För Dacia Duster finns det inget väglag som sätter stop för framkomligheten vare sig det gäller norrländsk ishalka eller Amalfikustens slingrande vägar. Dacia Duster tar dig dit du vill – oberoende var det är någonstans.

Med dess stora utrymmen och höga markfrigång är det enkelt att förverkliga sina drömmar. Dusters rymliga kupé erbjuder maximal komfort för fem personer och plats för all din fritidsutrustning och finns både i 4×2- och 4×4-utförande. Dacia Duster är otroligt prisvärd både vid inköp och nyttjande då den har riktigt bränslesnåla motorer. Med det svårslagna priset är detta en suv att verkligen intressera sig för.

Nyhet! – Dacia Duster med automat!

Dacia kan nu erbjuda sina kunder en efterlängtad automat till Duster 4×2 diesel. EDC dubbelkopplingslådan bjuder på det bästa av två världar – komfort från automat och respons som från en manuell låda. Läs mer här


Dacia Sandero och Sandero Stepway

Nya Sandero v0417

Nya Dacia Sandero – bjuder på flera design-nyheter

Låt blicken vandra hela vägen från den nya kromade grillen och de stora strålkastarna, vidare till baklyktorna. Ta in Dacias nya ljussignatur. Dynamisk, modern och trendsättande. Detta är bilen att möta framtiden i!

Nya Dacia Sandero är den perfekta småbilen för alla som söker det lilla extra utan att lägga ut en förmögenhet. Hur vi lyckats skapa detta lilla designfordon, som har fem rejäla sittplatser och ett bagageutrymme på hela 320 liter, och som även är utrustad med all teknik som behövs för en bekväm körning, handlar om att vi genom alla steg tänkt till och jobbat för att få fram bästa kvaliteten för bästa peng. Här på Dacia ger vi en helt ny innebörd av vad prisvärda bilar är för något.

Nya Sandero är robust och pålitlig, med motorer från Renault som håller högsta driftsäkerhet för bekymmerslös körning. Självklart är det 3 års garanti eller max 100 000 km (Beroende på vilket villkor som inträffar först), och självklart har vi dig som är ute efter en småbil med det lilla extra i åtanke.

 

Nya Sandero Stepway – har en personligthet som syns

Ny, uttrycksfull kylargrill i krom, omritade linjer, nya strålkastare och omarbetade bakljus med Dacias nya ljussignatur. Designen är kaxigare och har tydliga SUV-drag.

Nya Sandero Stepway är en otroligt prisvärd crossover som både har karaktär och stil. Stepway är utrustad med längsgående takbågar och främre och bakre skydd i silver, 16-tums designfälgar i mörkgrå metallic och dimstrålkastare för att nämna några egenskaper som gör denna modell till en riktig äventyrare. Med specialklädsel och att markfrigången är förhöjd med 4 cm får du ett lite annat perspektiv på tillvaron som gör att du ser mer och att när du passerar så passerar du inte obemärkt förbi – precis så som det ska vara.


Dacia Logan MCV

Nya Logan v0417

Nya Dacia Logan MCV – mer självförtroende

Det syns att nya Dacia Logan MCV har fått mer självförtroende. Och du känner det, så fort du sätter dig bakom ratten. Med nya aluminiumfälgar, dimljus, ett mer uttrycksfullt framparti och takräcke utstrålar den här bilen både dynamik och framåtanda.

Nya Dacia Logan MCV är en rymlig kombi där både prylarna du gillar och människorna du älskar kan åka med utan att trängas. Här finns fem rejäla platser med utmärkt komfort. Åk på utflykt i helgen! Låt hela familjen få njuta av naturen – och den trivsamma kupén. Sa vi att bagageutrymmet rymmer hela 573 liter?…

Bilen är inte längre bara ett transportmedel. Det fordon vi väljer ska passa våra behov och uppfylla våra krav. Vi på Dacia har med detta i åtanke tagit fram Nya Logan MCV, den i mångas ögon nästintill perfekta kombin. Nya Dacia Logan MCV har plats för fem personer där alla sitter bekvämt. Med sitt imponerande lastutrymme på 573 liter är du redo för ett biläventyr i harmoni. Fäll ned baksätet så kan du även transportera långa föremål på upp till 2,7 m. 3 års garanti eller max 100 000 km (beroende på vilket villkor som inträffar först) får du med Nya Logan MCV. Nya Dacia Logan MCV kommer med sin funktionalitet och imponerande lastkapacitet att göra din resa till en trevlig upplevelse oberoende om det är till jobbet eller en längre semesterresa. Precis efter dina behov.

Dacia Duster är en riktig terrängbil men den passar även in i staden. Med sin eleganta stil, sin kromade kylargrill och dubbla strålkastare ger Dacia Duster dig helt enkelt mer för mindre! Med instrumentbräda i kromade detaljer, ny klädsel där läder finns som tillval samt en genomarbetad finish känns det som en lyx utan att ens motorn satts igång.


Dacia Lodgy

Lodgy v4416

Dacia Lodgy – Kungen av 7 sitsiga bilar

Dacia Lodgy är bilen som sätter familjen i första rummet – precis som du! Här får ni en familjebil med upp till sju säten, där alla har generöst utrymme. Gillar ni äventyr och att vara ute och resa har Lodgy klassens största bagageutrymme, vilket gör att både det ena och det andra kan åka med. Dacia Lodgy har otroligt bränslebesparade motortyper, vilket man som familj gärna tackar för. Ja, här är en bil som är framtagen med en aktiv och modern familj i åtanke och som gärna vill vara en del av familjens alla äventyr.

Dacia Lodgy är praktisk, generös och besitter en hög komfort som verkligen uppskattas under de där lite längre turerna. Med generösa sittplatser till alla i familjen är detta verkligen en bil där alla trivs. Här finns tre sätesrader med bra utrymme för knän och generös takhöjd. Tanken är att hela familjen ska känna sig som hemma i bilen, och med effektiv värme- och luftkonditionering är hög komfort en självklarhet. Det blir lite mer glädje på vägen helt enkelt. För detta pris får du en svårslagen 7-sitsare som får andra billiga bilar att hamna i skuggan.


Dacia Dokker Van

Dokker Van v0817

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs – precis som du!

Med optimal lastvolym och körkomfort har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Denna bil kryllar av fördelar! Bara det att du till priset av 2,5 m3, får ett lastutrymme på hela 3,3 m3 är en ögonhöjare. Motorernas höga prestanda gör körningen ännu roligare – en dieselmotor på 90hk och bensinmotor på 114hk som står sig bra mot konkurrenterna! Precis som en riktig arbetspartner bidrar den med sin tekniska utrustning och genomarbetade inredning till att göra din resa så bekväm som möjligt. Och eftersom det är en Dacia är det en robust bil du kan lita på!

På jakt efter en riktigt bra transportbil som både är lätt att lasta i och ur? Då är skåpbilen Dokker Van bilen du ska studera lite närmre. Välkommen till en riktigt följsam arbetsmyra med både en eller två sidoskjutdörrar**, med en lastbredd på drygt 70 cm. Förutom sidoskjutdörrarna har Dokker Van oerhört praktiska asymetriska bakdörrar med en öppning på hela 108 cm. Detta är helt klart en bil och en arbetspartner villig att gå hela vägen för att underlätta för dig.