Volvoerbjudanden

Omtanke v1717

DIREKTLÄNK TILL BYGG DIN VOLVO

DIREKTLÄNK TILL KAMPANJER PÅ NYA VOLVO


Tuffa Volvo V40 – nu med vinterhjul på köpet

V40 v1317

Just nu har vi ett gäng tuffa Volvo V40 2017 på väg hem. Pris från endast 199.500:-. I priset ingår vinterhjul, värde ca 12 000:-. Väljer du finansiering med Volvo Inclusive Billån får du dessutom 3 års serviceavtal* Finansieringsförslag från 1 767:-/månad.

*30% kontant, ränta 3.95%, restvärde efter 36 månader 45%., Körsträcka 1500 mil/år. Vinterhjul monterade på Volvo original aluminiumfälg. Erbjudandet gäller endast bilar i lager eller på väg hem. Först till kvarn.

Nu säljer vi de sista Volvo XC60 Classic.

XC60 Classic v1117

Vår älskade storsäljare sjunger nu på sista versen. Du som vill ha en av de allra sista bilarna, ska inte vänta alltför länge. Urvalet är redan nu begränsat och ju längre du väntar desto färre bilar finns det att välja på.

Volvo V60 Classic finns från 299 900:-. Till vissa av de mer utrustade motoralternativen ingår AWD och Automat (D4) eller Automat (D3). Hör med våra säljare om vilka modeller som omfattas.

Läs mer om erbjudanden till Volvo XC60 Classic här


Säljstart!

Nya XC60 v1717

Nu är orderböckerna öppna och du kan beställa din nya XC60 – välkommen in!


V90CC v0517

Volvo V90 Cross Country.

”YOU CAN’T LIVE AT ALL, UNLESS YOU CAN LIVE FULLY NOW”
Alan Watts – 1959

Vid en viss punkt i livet gjorde du ett val. Kanske utan att tänka på det. När du valde karriären och valde bort det där andra du brukade älska att göra. Du är långt ifrån ensam. För världen är full av surfare som blivit direktörer. Skidåkare som blivit advokater. Flugfiskare som blivit läkare. Och bergsklättrare som blivit ingenjörer. Men måste man verkligen välja? Nya Volvo V90 Cross Country är ett bevis på motsatsen. Genom att kombinera överlägsen komfort, design och säkerhet med vägegenskaper för riktigt tuffa förhållanden har vi skapat en bil som passar på alla vägar, oavsett väglag. Och vart de än tar dig. Så nu är det upp till dig. Att leva fullt ut.


V60_v0717

Vackra Volvo V60 – förena sportkombins utrymme med en massa körglädje! Bra priser just nu på olika utrustningsnivåer – läs mer här


V90 m Zlatan v2816

Volvo V90 – Made by Sweden

Volvo tänker på ett annorlunda sätt. Både vår kultur och vårt klimat har format oss. Kanske är det därför Volvo alltid brytt sig mer om människor än hästkrafter. Ända sedan 1927 har de satt människan i centrum och skapat innovationer som gör bilen bekvämare, säkrare och snällare mot miljön. Volvos vision är att ingen människa ska omkomma eller skadas i en ny Volvo år 2020, för att världen behöver det. Innan dess kommer alla deras modeller kunna köras på el, för att framtiden kräver det. Volvo V90 är en helt ny Volvo där varenda liten detalj har utvecklats med människan i åtanke. Där deras samlade erfarenheter av teknik, design och säkerhet möts för att göra din resa ännu bättre. Med Nya Volvo V90 börjar en ny era. Men vi kommer aldrig glömma var vi kommer ifrån. Läs mer om Nya Volvo V90 här
Nya Volvo V90. Pris från 319.000:-


Nu kan du beställa nya Volvo S90

Nya Volvo S90 är så nära perfektion du kan komma. Bilen finns att beundra i våra bilhallar. Pris från ca 309.000:-
Se aktuell annons här

 


XC90_v4016

Med Volvo XC90 har vi tagit ett stort kliv in i framtiden genom att gå tillbaka till våra rötter – säkerhet, teknik och svenskt hantverk. Du får avskalad skandinavisk lyx där alla detaljer samverkar i harmoni. Framställda av exklusiva material – som mjukt läder och vackert ådrat trä. Men det kanske lyxigaste av allt är att du också får världsledande säkerhet som hjälper dig att undvika eller lindra kollisioner med andra bilar, fotgängare, cyklister och stora djur. Därför ser vi inte bara Volvo XC90 som en ny sorts bil. Vi ser den som en bil för människor som bryr sig om andra människor.

Se aktuell annons här