Finansiering

finans

Smidig finansiering med våra billån och leasinglösningar

Billånet utan avgifter eller uppläggningskostnader.
När du köper bil hos oss på Ahlberg Bil erbjuder vi dig finansiering av bilköpet med Volvo/Renault/Dacia Billån eller Billeasing. Kredittiden på billånen är upp till 84 månader (på nya bilar) och räntan är alltid konkurrenskraftig. Du kan när du vill, betala in en extra amortering. Då minskas din månatliga betalning men vill du hellre ha en kortare amorteringstid skriver du bara det på inbetalningsavin. Då räknas lånetiden om med de nya förutsättningarna – utan extra kostnad. Du har också möjlighet att förtidsinlösa lånet, det kostar inget extra. Räntan är avdragsgill i deklarationen.


VOLVO

Volvo Inclusive Billån
Med Volvo Inclusive Billån blir ditt liv lite enklare, tryggare och mer ekonomiskt. Tillsammans med Volvo och Volvia har vi tagit fram marknadens kanske bästa bilägarkoncept där allt ingår i månadskostnaden när du köper en ny Volvo.Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter. Billånet tecknas med en avtalstid om minst 3 år.
Läs mer här

Volvo Inclusive Privatleasing
Volvo Inclusive Privatleasing ger dig tre års totalt bekymmersfritt bilägande där det enda du betalar är din månadskostnad, vägtrafikskatt och bränsle. Du väljer bilmodell, extrautrustning och planerad körsträcka. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar.
Läs mer här

Volvo Billån
När du väljer Volvo Billån slipper du alla avgifter. Dessutom får du många andra fördelar, exempelvis bra rabatt på försäkringen hos Volvia. En annan bra fördel är räntetak. Ett räntetak är en extra trygghet för dig som väljer rörlig ränta. Med räntetak kan räntan aldrig bli högre än två procentenheter över den räntenivå som gällde när du tecknade billånet. Du kan teckna räntetak i max 60 månader. Givetvis kan du också få fast ränta upp till 5 år på ditt lån.
Läs mer här


RENAULT

Renault Relax Billån
Med Renault Relax Billån får du ett oerhört smidigt och bekvämt bilägande. Tillsammans med Renault och Renault Försäkring har vi tagit fram marknadens kanske bästa bilägarkoncept där allt ingår i månadskostnaden när du köper en ny Renault.
Läs mer här

Renault Relax Privatleasing
Renault Relax Privatleasing är finansieringsformen för dig om vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Du leasar din Renault i tre år till en månadskostnad där allt utom drivmedel och skatter ingår.
Läs mer här

Renault Billån
När du väljer Renault Billån slipper du alla avgifter. Dessutom får du många andra fördelar, exempelvis bra rabatt på försäkringen i Renault Försäkring. En annan bra fördel är räntetak. Ett räntetak är en extra trygghet för dig som väljer rörlig ränta. Med räntetak kan räntan aldrig bli högre än två procentenheter över den räntenivå som gällde när du tecknade billånet.
Läs mer här


DACIA

Dacia Privatleasing
Dacia Privatleasing är finansieringsformen för dig som vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Du leasar din Dacia i tre år till en månadskostnad där allt utom drivmedel och skatter ingår. När leasingperioden är slut lämnar du tillbaka bilen och leasar en ny. Enkelt och bekvämt!
Läs mer här

Dacia Billån
När du väljer Dacia Billån, slipper du alla avgifter. Dessutom får du många andra fördelar, exempelvis bra rabatt på bilförsäkringen i Dacia Försäkring. En annan bra fördel är räntetak, en extra trygghet för dig som väljer rörlig ränta. Med räntetak kan aldrig räntan bli högre än två procentenheter över den räntenivå som gällde när du tecknade billånet.
Läs mer här


FÖRETAG

Volvo Business Lease
Paketlösning för dig med 1-20 företagsbilar. Här ingår precis allt: Finansiering via Volvofinans Bank, Volvia Försäkring, serviceavtal och ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt. Med Business Lease blir bilägandet bekvämt, tillförlitligt och utan ekonomiska överraskningar.
Läs mer här

Volvo Billeasing
Med Volvo Billeasing får ni ett enkelt, tryggt och ekonomiskt bilinnehav. Ditt företag slipper alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Dessutom får ni många andra fördelar såsom rabatt på Volvia Företagsförsäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Volvokort. På så sätt får du tillgång till företagets Volvokortskonto via internet på Våra Sidor, där du har alla företagets bilkostnader samlade på ett ställe med god överblick.
Läs mer här

Renault Relax Billeasing
Med Renault Relax Billeasing blir det lättare att både skaffa och ha företags­bilar. Tillsammans med Renault har vi tagit fram ett av marknadens bästa tjänstebilserbjudanden, där allt ingår i månadskostnaden; finansiering, försäkring, serviceavtal och Volvokort. Allt samlat på en faktura om ni så önskar.
Läs mer här

Renault Billeasing
När ditt företag väljer Renault Billeasing, slipper ni alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Dessutom får ni t ex rabatt på Renault Försäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Renaultkortet. På så sätt får du tillgång till företagets Renaultkortskonto via internet på Våra Sidor, där du har alla företagets bilkostnader samlade på ett ställe med god överblick.
Läs mer här

Transportbilslån
Renaults Transportbilslån är ett flexibelt lånealternativ där du själv bestämmer om räntan ska vara fast, rörlig eller rörlig med räntetak. Speciellt förmånligt för dig som har en verksamhet där du kan lyfta full moms. Med Renault försäkring för du ett ännu tryggare bilägande och med ett Renaultkort blir det enklare och billigare.
Läs mer här

Transportbilslease
Renaults Transportbilsleasing är ett givet val för dig som inte vill binda kapital eller behöver flera transportbilar i verksamheten med ett smidigt fordonsinnehav. Ett enkelt och tryggt lånealternativ framför allt för dig som lyfter full moms på din transportbil. Du kan använda den nya transportbilen som säkerhet och bestämmer själv om räntan ska vara fast, rörlig eller rörlig med räntetak.
Läs mer här

Svensk Vagnparksfinans
Allt fler företag föredrar bekvämligheten med operationell leasing. Den omfattar finansiering, adminstration och förvaltning av företagets bilpark – med ett garanterat restvärde samt kostnadsgarantier för service, reparationer, däck och däckhotell.
Läs mer här

Jämför konkurrenternas ränta här: http://www.compricer.se/