Bilverkstad

verkstad

Service och bilreparationer i fyra kommuner

Ahlberg Bil har bilverkstäder i Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg och i Ljungby där vi också har butiker. Samtliga våra bilverkstäder är försedda med den allra modernaste utrustningen och våra servicetekniker är högutbildade och väl kvalificerade att ta hand om din bil. Vi är auktoriserade för Volvo, Renault och Dacia på samtliga ställen.

Personlig servicetekniker

På våra verkstäder kan du välja en personlig servicetekniker. Det innebär att du har samma kontaktperson från bokning till reparation och betalning. Du lämnar din bil direkt i verkstaden till din personliga servicetekniker. Hittar hen något som behöver åtgärdas, ringer hen till dig och stämmer av. Det är hen som lämnar ut bilen, går igenom fakturan med dig och tar betalt.
Kontaktuppgifter till våra personliga servicetekniker hittar du här:

Karlshamn

Ljungby

Sölvesborg

Karlskrona

Bokning via webben

Naturligtvis erbjuder vi web-bokning för dig som tycker att det är bekvämt. Då Klickar du på bokningsklossen och därefter kan du välja om du vill boka service/reparation/hjulskifte eller bara hjulskifte. Därefter ska du ange ditt registeringsnummer. När du trycker på ”hämta” kommer fordonsuppgifter fram automatiskt. Ange din mätarställning och tryck på ”nästa”. Därefter väljer var du vill lämna din bil och vilken av våra servicetekniker du vill komma till. Du kan också ange att du inte har någon servicetekniker. När du sen trycker på ”nästa” kommer du till en sida där du väljer vad du vill ha gjort och hur dags på dagen du tidigast kan lämna din bil. Därefter trycker du på ”nästa” igen. Då får du förslag på lediga tider och väljer en som passar dig. Därefter trycker du ”nästa” och då är tiden bokad. Vi hör av oss till dig och stämmer av.

Läs om Volvo Originalservice

Läs om Renault Service

Godkända att släcka 2:or från besiktning

Samtliga våra bilverkstäder är auktoriserade av Swedac att både reparera och godkänna de ”tvåor” som bilen fått vid besiktningen. Det innebär att du inte behöver åka tillbaka till Besiktningsorganet för efterkontroll om du åtgärdar felen hos oss. Detta gäller alla bilmärken.
Sekretess vid efterkontroll
Kontrollorganets sekretess åtagande för hantering av all information som erhålls eller skapas när kontrollarbetet genomförs och att denna information endast lämnas ut till uppdragsgivaren.
Konfidentiell information
När det krävs enligt lag får Ahlberg Bil frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivaren eller berörd person meddelas om vilken information som lämnas, om detta inte är förbjudet enligt lag.

Godkända att göra AC-arbeten

Hos oss kan du tryggt lämna in din bil om du får problem med din klimatanläggning. Vi har rätt kompetens att arbeta med AC och kontrolleras av myndighet. Detta gäller alla bilmärken.

Allra viktigast med nöjda kunder

Det allra viktigaste vi har är våra kunder och vi gör allt vi kan för att Ditt besök ska bli så bra som möjligt. Om det skulle vara något du inte är nöjd med, vill vi gärna att Du hör av dig så vi får en chans att lösa problemet och få reda på vad vi bör ändra på. Tillsammans blir vi ännu bättre!