Verkstad - Ahlberg Bil

Verkstad

Ahlberg Bil har bilverkstäder i Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg och i Ljungby där vi också har butiker. Samtliga våra bilverkstäder är försedda med den allra modernaste utrustningen och våra servicetekniker är högutbildade och väl kvalificerade att ta hand om din bil. Vi är auktoriserade för Volvo, Renault och Dacia på samtliga ställen.

Personliga servicetekniker
På våra verkstäder kan du välja en personlig servicetekniker. Det innebär att du har samma kontaktperson från bokning till reparation och betalning. Du lämnar din bil direkt i verkstaden till din personliga servicetekniker. Hittar hen något som behöver åtgärdas, ringer hen till dig och stämmer av. Det är hen som lämnar ut bilen, går igenom fakturan med dig och tar betalt.

Bokning via webben
Naturligtvis erbjuder vi web-bokning för dig som tycker att det är bekvämt. Då klickar du på bokningsknappen och följer instruktionerna.
Boka här

Betalning
Med Volvokort har du alltid 5% rabatt på din verkstadsfaktura. Har du även laddat ner appen CarPay kan du enkelt och smidigt betala ditt verkstadsbesök direkt i mobilen. Kontakta oss eller läs här för mer information.

Godkända att släcka 2:or från besiktning
Samtliga våra bilverkstäder är auktoriserade av Swedac att både reparera och godkänna de ”tvåor” som bilen fått vid besiktningen. Det innebär att du inte behöver åka tillbaka till Besiktningsorganet för efterkontroll om du åtgärdar felen hos oss. Detta gäller alla bilmärken.

Sekretess vid efterkontroll
Kontrollorganets sekretess åtagande för hantering av all information som erhålls eller skapas när kontrollarbetet genomförs och att denna information endast lämnas ut till uppdragsgivaren.

Konfidentiell information
När det krävs enligt lag får Ahlberg Bil frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivaren eller berörd person meddelas om vilken information som lämnas, om detta inte är förbjudet enligt lag.

Allra viktigast med nöjda kunder
Det allra viktigaste vi har är våra kunder och vi gör allt vi kan för att Ditt besök ska bli så bra som möjligt. Om det skulle vara något du inte är nöjd med, vill vi gärna att Du hör av dig så vi får en chans att lösa problemet och få reda på vad vi bör ändra på. Tillsammans blir vi ännu bättre!

Öppettider

Karlshamn

Måndag-fredag

07.00 - 17.00

Karlskrona

Måndag - fredag

07.00 - 17.00

Ljungby

Måndag-fredag

07.00 - 16.30

Lunchstängt

12.00 - 12.45

Olofström

Måndag - fredag

07.00 - 16.00

Sölvesborg

Måndag-fredag

07.00 - 16.00

Frukost

09.00 - 09.15

Lunchstängt

12.00 - 12.45

Kontakta oss

Karlshamn
Karlskrona
Ljungby
Olofström
Sölvesborg