Bilvård

Toughguard banner

Vill du ha tillbaka nybilskänslan?

Om din bil blivit trött och matt i lacken, kan vi hjälpa dig att få tillbaka den där speciella nybilskänslan. På vår bilrekond i Karlshamn, Karlskrona och Ljungby erbjuder vi olika bilvårdspaket – Liten, Mellan och Stor.

Vi utför också Toughguard lackskyddsbehandling. Toughguard är ett högteknologiskt och avancerat 2-komponents lackskydd. En billack som behandlas med Toughguard skyddas mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Tack vare de två komponenterna och den bindning som skapas mellan dessa och mot lacken fås ett extra motståndskraftigt skydd som varar hela 18 månader. Hållbarheten är tre gånger så långt som med ett traditionellt vax. Och dessutom är det bättre. Gör du en återbehandling inom 18 månader behålls effekten och du kan fortsätta att njuta av din snygga bil.

Stenskottlagning, klädseltvätt, småbucklor – allt står vi till tjänst med. Vi använder förstklassiga produkter från Lahega och våra specialister är skickliga hantverkare med erfarenhet, kunskap och den rätta utrustningen för att göra din bil så ren och snygg både in- och utvändigt att du blir glad igen.

carwash

Prislista bilvårdspaket

Boka tid på någon av våra rekondavdelningar

Karlshamn: Tel 0454-330 83, Gabriel Annesson eller 0454-330 06, Tommy Lindberg

Ljungby: Tel 0372-679 08, Fredrik Nygren

Karlskrona: Tel 0455-615 861, Amir Mehica