UPPTÄCK FÖRDELARNA MED VÅRA KORT OCH CARPAY

Nu är nya Volvokortet och CarPaykortet här. Korten tillsammans med den digitala tjänsten CarPay gör ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare oavsett vilket bilmärke du kör. Du har smarta betallösningar, bonus på alla köp, allt samlat digitalt och fina rabatter och erbjudanden. Kortet har ingen årsavgift och appen CarPay är helt kostnadsfri.

Rabatter och erbjudanden

Om du redan har ett Volvokort eller Renaultkort, så fungerar de precis som vanligt och alla korten har samma förmåner. Med kortet får du alltid 10 öre per liter i rabatt när du tankar bilen på Tanka. Du får också 20% rabatt på vår miljöanpassade Tvätta. 

Varje månad får du bra erbjudanden på allt som rör bilen men även erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen CarPay.

Håll koll med tjänsten CarPay

När du loggat in i appen eller på hemsidan ser du allt som du gör med ditt kort och vilka möjligheter det ger. Du kan till exempel se dina betalningar och kontoutdrag och ändra kreditgränsen om du gör ett större köp.

Betala med mobilen

Med CarPay kan du betala både din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos oss direkt med appen. Du slipper använda kortet och får kvittot eller arbetsordern direkt i mobilen.
En annan smart betallösning är att du kan lägga in kortet i din digitala plånbok genom att ansluta det till Samsung Pay eller Apple Pay.

Förmånlig betalning på dina villkor 

När du betalar med ditt Volvokort, CarPaykort eller Renaultkort från Ahlberg Bil så får du alltid 5 % rabatt i våra verkstäder, vid t. ex. service eller däckbyte. Detsamma gäller i våra butiker på allt från spolarvätska och vindrutetorkare till tillbehör och bilbarnstolar. Rabatten gäller ej på bilköp.

Du kan alltid dela upp betalning i butik och verkstad på fyra månader, räntefritt och helt utan avgifter. Du kan även dela upp självrisken om du har din bilförsäkring hos Volvia

SÅ BETALAR DU MED MOBILEN I VERKSTADEN

SÅ BETALAR DU DIN TANKNING MED MOBILEN

SKAFFA KORTET PÅ BARA NÅGRA MINUTER

Det enklaste sättet att skaffa kort är att ladda ner CarPay och ansöka direkt i appen. Du identifierar dig säkert med BankID och är klar på några minuter. Du är även välkommen in till oss så hjälper vi dig.

 • MÅNGA GODA SAKER ATT RÄKNA MED
  Med våra kort har du flera olika möjligheter att betala när det passar dig – på kortare eller längre tid. Du kan också sätta in pengar i förväg på ditt konto och få ränta. I Volvohandelns egen bensinstationskedja, Tanka, får du ett literpris på drivmedel som är svårt att slå.
 • VISA
  Visafunktion innebär att ditt kort blir ännu mer användbart – inte bara i Volvohandeln utan kan användas till alla köp på 24 miljoner inköpsställen världen över.
 • BYT SPARKONTO
  Volvofinans Bank har marknadens kanske bästa sparkonto och en riktigt smidig Internetbank. Bra ränta, fria uttag och statlig insättningsgaranti gör att du verkligen tjänar på att öppna ett konto.
 • BONUS PÅ DINA KÖP
  När du betalar med ditt kort i Volvo- och Renaulthandeln och på Tanka eller Tvätta får du 1 bonuspoäng per krona. Vid övriga köp får du 0,5 bonuspoäng per krona. Varje gång du når 5000 bonuspoäng får du en bonuscheck på 50 kronor som du kan använda i butik och verkstad hos din Volvo- och Renaulthandlare.
 • LÖS IN DIN BONUS MOT DRIVMEDEL OCH TVÄTT I CARPAY
  I appen CarPay kan du välja lösa in dina bonuscheckar dem mot drivmedel på Tanka, tvätt på Tvätta eller till ditt verkstadsbesök eller till köp i butiken.
 • OM DU BEHÖVER SPÄRRA DIT KORT
  Öppet dygnet runt Sverige: 031-83 89 80 Utlandet: +46 31-83 89 80