Ahlberg Bil fyller 25 år - Ahlberg Bil
Johan Ahlberg

AHLBERG BIL FYLLER 25 ÅR

För 25 år sedan tog Johan Ahlberg över rodret på Fridolfssons Bil i Ljungby. Några år senare inköptes anläggningarna i Blekinge och alltihop införlivades i Ahlberg Bil.

Nu är det dags att fira vår resa, och det gör vi under sex glada jubileumsveckor som avslutas med en hejdundrande jubileumshelg den 9-10 november!

Vi kommer att fylla på med information under hela jubileumsperioden, så se till att följa våra Facebook-inlägg, kolla i tidningarna och läs här på hemsidan - så missar du inget av allt som händer.

Varmt välkommen att fira med oss!

Anders, Hasse och Tobbe firar 25-årsjubileum

Vi firar våra butiker!

 

25% rabatt1 liter Castrol Motorolja* . 

 

25% rabatttorkarblad

 

25% rabattbilvårdsprodukter 

 

Boka Polestar Engineered, för endast 6.900:-**

 

Samtliga priser gäller vid betalning med Volvokort eller Renaultkort
den 14-20 okt 2019. Du får 20% rabatt direkt i kassan därefter får du
5% rabatt på fakturan. *Gäller vid köp över disk, max 2 stycken förpackningar per kund. **Gäller alla Volvobilar utom T8 och mildhybrider, vid bokning
t o m 31 dec 2019.

Vi firar våra verkstäder!

 

25% rabatt när du bokar kamremsbyte (inkl. vattenpump) för din Renault eller Dacia. Du har möjlighet att dela upp betalningen på 12 månader räntefritt. 

 

25% rabatt när du bokar byte av bromsvätska.

 

25% rabatttorkarblad när du byter torkarblad i samband med stenskottlagning eller byte av vindruta

 

Boka lagning av ditt stenskott – vi bjuder på självrisken*

 

Boka Polestar Engineered, för endast 6.900:-**

 

Samtliga priser gäller vid bokning den 30 sept-31 dec 2019 vid betalning med Volvokort eller Renaultkort. *Upp till 200:-. **Gäller alla Volvobilar utom T8 och mildhybrider, t o m 31 dec 2019. Kostnad för registreringsbesiktning tillkommer.

Vi firar våra bilvårdstekniker!

Här kommer vi snart att lägga upp de erbjudanden som våra bilvårdsavdelningar firar med under vecka 43, den 19/10 – 25/10.

Vi firar TANKA-TVÄTTA-CARPAY!

Här kommer vi snart att lägga upp de erbjudanden som vi firar med för Tanka, Tvätta och CarPay under vecka 44, den 26/10 – 3/11.

Ahlberg bil fyller 25 år

För 25 år sedan tog Johan Ahlberg över rodret på Fridolfssons Bil i Ljungby. Några år senare inköptes anläggningarna i Blekinge och alltihop införlivades i Ahlberg Bil.

Vi firar under sex glada jubileumsveckor och avslutar med ett hejdundrande jubileumskalas den 9-10 november! Vi kommer att fylla på med information under hela jubileumsperioden, så se till att följa våra Facebook-inlägg, kolla i tidningarna och läs här på hemsidan – så missar du inget av allt som händer.

Varmt välkommen att fira med oss!