Olofström - Ahlberg Bil

Olofström

På vår anläggning i Olofström finns fantastiska människor, massor av kompetens och en omsorg och omtanke om kunden som gör att man blir varm i hjärtat av att komma in här. Här får du hjälp med allt som rör din bil. Utöver att vi är Volvo-, Renault- och Daciaverkstad fungerar vi även som allbilsverkstad i Olofström. Detta innebär att vi servar och reparerar även andra personbilar och lätta lastbilar oavsett märke. Vi säljer också begagnade bilar här. Vår anläggning i Olofström är kontantfri. Detta för att minska risken för inbrott och öka säkerheten för våra medarbetare. Vi rekommenderar betalning med Volvokortet eller annat bankkort.

Vi har också en modern drivmedelsstation med komplett drivmedelsutbud. Med Volvo-/Renaultkortet får du bra priser på drivmedel.

I vår TVÄTTA-anläggning kan du tvätta bilen närhelst du önskar. Tvätten är öppet dygnet runt och allra bäst pris får du med Volvo-/Renaultkortet.

Öppettider

Serviceverkstad

Måndag - fredag

07.00 - 16.00

Påskhelgen

har vi stängt

Butik

Måndag - fredag

07.00 - 17.00

Påskhelgen

har vi stängt

Bilförsäljning

Måndag

11.00 - 18.00

Tisdag - torsdag

09.00 - 18.00

Fredag

09.00-17.00

Lördag

10.00 - 14.00

Påskhelgen

här vi stängt

Adress
Ekhagsvägen 1
293 40 Olofström
Telefon
Fax

Kontaktpersoner

Bilförsäljning
Verkstad
Butik
Adminstration

Privatleasa Nya Renault Clio för endast 2.195:-/månad

Passa på att möta våren i en fräsig Renault Clio!

Nu kan du teckna Privatleasing på Nya Renault CLIO utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil, till en månadskostnad utan överraskande avgifter. Det du äger är körglädjen. Dessutom ingår ett privatleasingskydd** kostnadsfritt i 3 månader. Gäller Clio i lager.

Dags att byta till sommarhjul
Boka ditt hjulskifte här