Olofström - Ahlberg Bil

Olofström

På vår anläggning i Olofström finns fantastiska människor, massor av kompetens och en omsorg och omtanke om kunden som gör att man blir varm i hjärtat av att komma in här. Här får du hjälp med allt som rör din bil. Utöver att vi är Volvo-, Renault- och Daciaverkstad fungerar vi även som allbilsverkstad i Olofström. Detta innebär att vi servar och reparerar även andra personbilar och lätta lastbilar oavsett märke. Vi säljer också begagnade bilar här. Vår anläggning i Olofström är kontantfri. Detta för att minska risken för inbrott och öka säkerheten för våra medarbetare. Vi rekommenderar betalning med Volvokortet eller annat bankkort.

Vi har en modern drivmedelsstation med komplett drivmedelsutbud. Med Volvo-/Renaultkortet får du bra priser på drivmedel.

Varmt välkommen till #blekingesbästabilspa! Vår toppmoderna biltvättanläggning är öppen dygnet runt. Extra bra pris har du med Volvo-/Renaultkortet. Det finns både automattvätt och gör-det-själv-hallar.

Öppettider

Serviceverkstad

Måndag - fredag

07.00 - 16.00

Butik

Måndag - fredag

07.00 - 17.00

24/6 - 16/8

07.00 - 16.30

Bilförsäljning

Måndag - fredag

11.00 - 16.00

Adress
Ekhagsvägen 1
293 40 Olofström
Telefon
Fax

Kontaktpersoner

Bilförsäljning
Verkstad
Butik
Adminstration

Ahlberg bil fyller 25 år

För 25 år sedan tog Johan Ahlberg över rodret på Fridolfssons Bil i Ljungby. Några år senare inköptes anläggningarna i Blekinge och alltihop införlivades i Ahlberg Bil.

Vi firar under sex glada jubileumsveckor och avslutar med ett hejdundrande jubileumskalas den 9-10 november! Vi kommer att fylla på med information under hela jubileumsperioden, så se till att följa våra Facebook-inlägg, kolla i tidningarna och läs här på hemsidan – så missar du inget av allt som händer.

Varmt välkommen att fira med oss!