Leasa bil - Ahlberg Bil

Leasa bil

Att leasa bil är ett bra alternativ om du värdesätter moderna bilar och ett bekymmersfritt ägande. Du leasar din Volvo, Renault eller Dacia i tre år, sedan lämnar du tillbaka bilen och kan leasa en ny. Smidigt, tryggt och enkelt! Ahlberg Bil erbjuder leasing för både privat bruk och företag.

Privatleasing:

Du väljer bilmodell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Det som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort, etc. Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter. Efter tre år lämnar du tillbaka bilen. Enkelt – smidigt – bekymmersfritt!

Volvo Inclusive Privatleasing:
Läs mer här: https://www.volvofinans.se/privat/billan/volvo/Volvo-Inclusive-Privatleasing/

Renault Relax:
Läs mer här: https://www.volvofinans.se/privat/billan/Renault/Relax-Privatleasing/

Dacia Privatleasing:
Läs mer här: https://www.volvofinans.se/privat/billan/dacia/Dacia-Privatleasing/

I MRFs broschyr ”Privatleasing – att tänka på när du leasar bil” beskrivs bland annat vad du som kund ansvarar för, villkor i leasingavtalet som är viktiga att känna till och återlämnandet.  Den innehåller också exempel med bilder på vad som är normalt och onormalt slitage efter den vanligaste innehavstiden tre år och 4 500 mil.

Läs mer här: https://www.mrf.se/rad-om-privatleasing/ 

Företagsleasing:

Finansiera företagets fordonsbehov utan att binda kapital, utan att belasta din kredit. Är du småföretagare med begränsat kapital? Är ditt företag större, med stora investeringsbehov? I båda fallen är leasing en trygg, enkel och skattemässigt förmånlig lösning. Genom Volvofinans Bank har du tillgång till leasing av alla våra varumärken.

Läs mer här:

https://www.volvofinans.se/foretag/billeasing/Volvo/business-lease/
https://www.volvofinans.se/foretag/billeasing/Renault/renault-relax-billeasing/
https://www.volvofinans.se/foretag/billeasing/Dacia/Dacia-Billeasing/

Kontakta oss

Karlshamn
Karlskrona
Ljungby
Olofström

Ahlberg bil fyller 25 år

För 25 år sedan tog Johan Ahlberg över rodret på Fridolfssons Bil i Ljungby. Några år senare inköptes anläggningarna i Blekinge och alltihop införlivades i Ahlberg Bil.

Vi firar under sex glada jubileumsveckor och avslutar med ett hejdundrande jubileumskalas den 9-10 november! Vi kommer att fylla på med information under hela jubileumsperioden, så se till att följa våra Facebook-inlägg, kolla i tidningarna och läs här på hemsidan – så missar du inget av allt som händer.

Varmt välkommen att fira med oss!