SÄLJ DIN BIL TILL OSS

Genom tre enkla och trygga steg kan du enkelt och smidigt sälja din begagnade Volvo till oss!

1. ALLT BÖRJAR MED ETT ENKELT TRYCK

Fyll i formuläret nedan och ange personuppgifter samt information om bilen du vill sälja. Därefter kontaktar vi dig med ett pris enligt din beskrivning av bilens skick.

2. VID DIN VÄRDERING

Efter en första värdering enligt din beskrivning bokar vi in en kostnadsfri test och genomgång av bilen på någon av våra anläggningar. När det passar dig! På plats gör vi en kontroll av bilen och säkerställer alla person- och biluppgifter. Du får sedan en slutgiltig prisvärdering av din bil.

3. PENGARNA PÅ KONTOT

Godkänns prisvärderingen skrivs bilen över till oss och du har pengarna på ditt konto inom några arbetsdagar. Ett Tryggt och Enkelt sätt att sälja sin bil på.

 • HUR FUNGERAR DET?
  Efter att du skickat in alla uppgifter och beskrivit din bils skick via vårt formulär kontaktar vi dig med en första värdering, väljer du sedan att gå vidare så bokar vi in en kostnadsfri test och genomgång av bilen på någon av våra anläggningar. Du får därefter en slutgiltig prisvärdering och godkänner du den skrivs bilen över till oss och du har pengarna på ditt konto inom några arbetsdagar.
 • MÅSTE JAG KÖPA EN BIL HOS ER?
  Det finns inget krav på att du måste köpa en bil hos oss. Men, vi hjälper dig såklart gärna med att hitta en ny Volvo eller annan begagnad bil hos oss.
 • TAR NI EMOT ALLA BILMÄRKEN?
  Vi köper endast begagnade bilar av märket Volvo. Gäller både privatpersoner och företagskunder.
 • VAD KOSTAR DET?
  Värderingen av din bil är kostnadsfri och den är inte bindande. Summan du får för din bil vid en eventuell försäljning varierar beroende på bilens värde.
 • TAR NI BILEN INNAN VÄRDERING?
  Samtliga bilar går igenom ett test där bilen ses över på ett antal olika punkter som utförs av någon av våra utbildade tekniker. Detta görs för att kunna ge rätt värdering av din bil.
 • VAD HÄNDER INNAN BILEN GÅR TILL FÖRSÄLJNING IGEN?
  Från det att vi köpt bilen av dig kommer den tas hand om av våra professionella bilvårdstekniker. Bilen kommer genomgå en full rekonditionering på både ut- och insida. Därefter kommer bilen fotograferas och gå ut i vårt begagnatlager av bilar till salu.

FYLL I FORMULÄRET

Vi hör av oss till dig snarast möjligast efter att du har skickat in formuläret.