Verkstad - Ahlberg Bil

Verkstad

Ahlberg Bil har bilverkstäder i Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg, Olofström och i Ljungby där vi också har butiker. Samtliga våra bilverkstäder är försedda med den allra modernaste utrustningen och våra servicetekniker är högutbildade och väl kvalificerade att ta hand om din bil. Vi är auktoriserade för Volvo, Renault och Dacia på samtliga ställen.

Aktuella öppettider finns under respektive anläggning.

Personliga servicetekniker

På våra verkstäder kan du välja en personlig servicetekniker. Det innebär att du har samma kontaktperson från bokning till reparation och betalning. Du lämnar din bil direkt i verkstaden till din personliga servicetekniker. Hittar hen något som behöver åtgärdas, ringer hen till dig och stämmer av. Det är hen som lämnar ut bilen, går igenom fakturan med dig och tar betalt.

Bokning via webben

Naturligtvis erbjuder vi web-bokning för dig som tycker att det är bekvämt. Då klickar du på bokningsknappen och följer instruktionerna.
Boka här

Betalning

Med Volvokort har du alltid 5% rabatt på din verkstadsfaktura. Har du även laddat ner appen CarPay kan du enkelt och smidigt betala ditt verkstadsbesök direkt i mobilen. Kontakta oss eller läs här för mer information.Sekretess Ackrediterad kontroll

Ingen information som kan uppkomma under kontrollarbetet görs tillgänglig för allmänheten om vi inte har skriftligt godkännande från aktuell kund om detta. Godkännandet måste vara juridiskt tvingande.

När det krävs enligt lag, får Ahlberg Bil frisläppa konfidentiell information. Vi informerar berörd kund om vi lämnar ut någon handling om inte myndighet ålägger oss sekretess.

Allra viktigast med nöjda kunder

Det allra viktigaste vi har är våra kunder och vi gör allt vi kan för att Ditt besök ska bli så bra som möjligt. Om det skulle vara något du inte är nöjd med, vill vi gärna att Du hör av dig så vi får en chans att lösa problemet och få reda på vad vi bör ändra på. Tillsammans blir vi ännu bättre!

Öppettider

Karlshamn

Måndag-fredag

07.00 - 16.00

Nyckelutlämning i butiken till 16.30

Karlskrona

Måndag - fredag

07.00 - 16.00

Nyckelutlämning i verkstaden till 16.30

Ljungby

Måndag-fredag

07.00 - 16.30

Lunchstängt

12.00 - 12.45

Olofström

Måndag - Fredag

07.00 - 16.30

Sölvesborg

Måndag-fredag

07.00 - 16.00

Frukost

09.00 - 09.15

Lunchstängt

12.00 - 12.45

Kontakta oss

Karlshamn
Karlskrona
Ljungby
Olofström
Sölvesborg