BUTIKER

På samtliga våra anläggningar har vi butiker där vi erbjuder bildelar och tillbehör till Volvo, Renault och Dacia. Vi har också bilvård, navigering, barnsäkerhetsutrustning och säsongsvaror som fritidsartiklar mm. Aktuella öppettider finns under respektive anläggning.

Betala enkelt med Volvokortet eller CarPaykortet
Om du betalar dina inköp i våra butiker med Volvokortet, får du flera unika fördelar: Dels får du dela upp kostnaden på fyra månader räntefritt. Barnsäkerhetsutrusning delar du på 24 månader räntefritt. Dels får du bonus i form av poäng. Poängen genererar sedan bonuscheckar som gäller som betalning hos oss. Volvokort kan du ha även om du inte kör Volvo.

När du betalar med ditt Volvokort, CarPaykort eller Renaultkort från Ahlberg Bil, får du alltid 5 % rabatt* i våra butiker. Det gäller vid inköp av allt från spolarvätska och vindrutetorkare till tillbehör och bilbarnstolar.

Du får även 5 % rabatt när du betalar med Volvo- eller Renaultkort i våra verkstäder, vid t. ex. service och däckbyte.

Tillbehör – Gör din bil till din egna
Visst är det roligt att kunna göra din bil riktigt personlig och funktionell? I våra butiker hittar du ett stort utbud av tillbehör och stylingdetaljer till Volvo, Renault och Dacia. Vår personal hjälper dig att hitta vad som passar just din bilmodell.

Grossisten – Ett heltäckande koncept
En av de starkaste fördelarna att som grossistkund ha Ahlberg Bil som leverantör, är att vi kan stötta i alla delar av verksamheten. Vi täcker in alla tänkbara behov, från utrustning av butik och verkstad till modern informationsteknik.

För grossistkunden innebär originaldelar bättre lönsamhet, hög kvalitet och enklare montering.

*Du får inte Volvokortsrabatt eller Bonus vid bilköp. Volvokortsrabatten gäller bara för dig med ett Volvokort från Ahlberg Bil.

Upptäck fördelarna med våra kort och CarPay

Med Volvokortet, CarPaykortet och Renaultkortet får du alltid 10 öre per liter i rabatt när du tankar bilen på Tanka. Du får också 20 % rabatt på vår miljöanpassade Tvätta.
Varje månad får du bra erbjudanden på allt som rör bilen men även erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen CarPay.

HITTA TILL VÅRA BUTIKER