Butik - Ahlberg Bil

Butik

På samtliga våra anläggningar har vi butiker där vi erbjuder bildelar och tillbehör till Volvo, Renault och Dacia. Vi har också bilvård, navigering, barnsäkerhetsutrustning och säsongsvaror som fritidsartiklar mm.

Aktuella öppettider finns under respektive anläggning.

Betala enkelt med Volvokortet

Om du betalar dina inköp med Volvokortet, får du flera unika fördelar: Dels får du dela upp kostnaden på fyra månader räntefritt. Barnsäkerhetsutrusning delar du på 24 månader räntefritt. Dels får du bonus i form av poäng. Poängen genererar sedan bonuscheckar som gäller som betalning hos oss. Volvokort kan du ha även om du inte kör Volvo.

När du betalar med ditt Volvo- eller Renaultkort från Ahlberg Bil, får du alltid 5 % rabatt* i våra butiker. Det gäller vid inköp av allt från spolarvätska och vindrutetorkare till tillbehör och bilbarnstolar.

Du får även 5 % rabatt när du betalar med Volvo- eller Renaultkort i våra verkstäder, vid t. ex. service och däckbyte.

Månadens kampanjvaror 15 september – 15 oktober


Ansök om Volvokort här

Tillbehör – Gör din bil till din egna

Visst är det roligt att kunna göra din bil riktigt personlig och funktionell? Hos oss hittar du ett stort utbud av tillbehör och stylingdetaljer till Volvo, Renault och Dacia. Vår personal hjälper dig att hitta vad som passar just din bilmodell.

Grossisten – Ett heltäckande koncept

En av de starkaste fördelarna att som grossistkund ha Ahlberg Bil som leverantör, är att vi kan stötta i alla delar av verksamheten. Vi täcker in alla tänkbara behov, från utrustning av butik och verkstad till modern informationsteknik.

För grossistkunden innebär originaldelar bättre lönsamhet, hög kvalitet och enklare montering.

*Du får inte Volvokortsrabatt eller Bonus vid bilköp. Volvokortsrabatten gäller bara för dig med ett Volvokort från Ahlberg Bil.

CarPay

Du vet väl om att du med CarPay kan betala ditt verkstadsbesök direkt i mobilen och använda dina bonuscheckar mot drivmedel, tvätt eller vid verkstadsbesök. Med CarPay har du alltid full koll på ditt saldo och du kan enkelt hantera frågor som rör ditt Volvokort direkt i appen.

 

Hitta till våra butiker

Karlshamn

Korpadalsvägen 2
374 51 Asarum
Mer information

Karlskrona

Gullbernavägen 22
371 47 Karlskrona
Mer information

Ljungby

Långgatan 25
341 32 Ljungby
Mer information

Sölvesborg

Kämpaslättsvägen 1
294 77 Sölvesborg
Mer information

Olofström

Ekhagsvägen 1
293 40 Olofström
Mer information

Öppettider

Karlshamn

Måndag-fredag

08.00 - 17.00

Lunchstängt

12.00 - 12.45

Karlskrona

Måndag - fredag

07.00 - 17.00

Ljungby

Måndag-fredag

07.00 - 16.30

Lunchstängt v29-32

12.00 - 12.45

Olofström

Måndag - fredag

07.00 - 17.00

24/6 - 16/8

07.00 - 16.30

Sölvesborg

Måndag-fredag

07.00 - 16.00

Frukost

09.00 - 09.15

Lunchstängt

12.00 - 12.45

Kontakta oss

Karlshamn
Karlskrona
Ljungby
Olofström
Sölvesborg

Ahlberg bil fyller 25 år

För 25 år sedan tog Johan Ahlberg över rodret på Fridolfssons Bil i Ljungby. Några år senare inköptes anläggningarna i Blekinge och alltihop införlivades i Ahlberg Bil.

Vi firar under sex glada jubileumsveckor och avslutar med ett hejdundrande jubileumskalas den 9-10 november! Vi kommer att fylla på med information under hela jubileumsperioden, så se till att följa våra Facebook-inlägg, kolla i tidningarna och läs här på hemsidan – så missar du inget av allt som händer.

Varmt välkommen att fira med oss!