Care by Volvo - Ahlberg Bil

Care By Volvo

Bilabonnemanget från Volvo

Ett flexibelt sätt att köra Volvo. Ingen fast bindningstid. Byt bil eller avsluta med 3 månaders uppsägningstid.

Allt inkluderat

Med ett Care by Volvo-abonnemang ingår bland annat service, underhåll, försäkring med mera.

Inga dolda kostnader

Som Care by Volvo-kund behöver du inte förhandla om månadsavgift eller betala kontantinsats. Du betalar bara en fast månadsavgift som täcker det mesta.

Flexibelt

Du kan välja ett flexibelt abonnemang med bara 3 månaders bindningstid, eller ett fast 36-månaders abonnemang med lägre avgift.

Abonnera en helt ny Volvo!

 

Nu kan du på ett flexibelt sätt köra en helt ny Volvo, utan bindningstid och till en fast månadskostnad. Likt andra abonnemang så är det enkelt att starta, använda och avsluta.

När du tecknat en ett abonnemang har du en fast månadsavgift som täcker allt det praktiska* och enbart 3 månaders uppsägningstid**. Det gör det flexibelt för dig att byta till en ny bil eller avsluta abonnemanget vid eventuella förändringar i livet.

*Fordonsskatt, fortkörningsböter, trängselskatt, parkeringsböter samt förbrukningsartiklar som bränsle och spolarvätska ingår inte. **3 månaders uppsägningstid gäller inte för erbjudanden med en fast bindningstid.

Vad ingår i det flexibla bilabonnemanget?

Det är enkelt. Du betalar en fast månadsavgift som täcker det praktiska

  • 3 månaders uppsägningstid
  • Helförsäkring
  • Service och underhåll
  • Normalt slitage
  • Vägassistanstjänst dygnet runt
  • Ersättningsbil
  • Tillgängligt kundcenter
  • Volvo Cars App
  • Besiktning
  • Garanti
Obs: 3 månaders uppsägningstid gäller inte för erbjudanden med en fast bindningstid. Alla villkor hittar du längre ner på sidan.

XC40 Recharge Elbil

Helt elektrisk Volvo kompakt SUV. Välj mellan tre utrustningsnivåer Core, Plus eller Pro

Från 5 690 kr/mån*

 

 

C40 Recharge Elbil

Helt eldrivna Volvo crossover, med slimmad profil, svart tak, svartglänsande designdetaljer.

Från 5 890 kr/mån*

XC60 Recharge Laddhybrid

Dynamisk, ansvarsfull och smartare än någonsin. En skandinavisk mellanstor laddhybrid-SUV.

Från 7 790 kr/mån*

 

V90 Recharge Laddhybrid

Den mångsidiga och ansvarsfulla laddhybrid-kombin. Tillverkad för högsta möjliga komfort.

Från 7 790 kr/mån*

 

*Frånpris för 36 månaders bindningstid.

Fullständiga villkor

Däck för alla årstider

Allt fler av våra bilmodeller rustas nu med Recharge-däck som godkänts för användning året runt. Du ser om bilen har Recharge-däck genom att visa alla funktioner när du går vidare med vald bil på hemsidan. Om du kommer köra i svåra isiga förhållanden och fortfarande behöver vinterdäck, vänligen kontakta kundservice för att lägga till vinterdäck för 400 kr/mån. Övriga modeller körs på separata sommar- och vinterdäck (däckbyte och däckhotell ingår).

Volvo Cars App

Volvo On Call är en uppkopplad tjänst som bland annat låter dig starta värmaren med mobilen, se bilens status och räckvidd, låsa eller låsa upp bilen, spåra din bil, skapa körjournaler och automatiskt larma räddningstjänsten vid en olycka.

Flexibel körsträcka

I abonnemanget ingår 10 000 kilometer per år. Välj din körsträcka när du sammanställer din order. Du kan justera den när du vill – för full översikt och kontroll. Ytterligare kilometer faktureras när abonnemanget avslutas.

3 månaders uppsägningstid

Välj ett avtal med 36-månaders bindning eller ett flexibelt avtal med 3 månaders uppsägningstid.

Besiktning

All lagstadgad bilbesiktning ingår i abonnemanget

Heltäckande försäkring

I abonnemanget ingår en heltäckande försäkring, som omfattar trafikförsäkring, halvförsäkring, hyrbil och vagnskadegaranti (med reducerad självrisk). Självrisken varierar beroende på typ av försäkringsärende. Vid skador som täcks av bilens vagnskadegaranti är självrisken reducerad med 3 000 kr. Mer information om försäkringen och självrisker finns i vår FAQ.

Vägassistanstjänst dygnet runt

Om du råkar ut för en olycka, punktering eller att bilen går sönder behöver du bara trycka på bilens Volvo On Call-knapp för att tillkalla vägassistans. Om vi inte kan hjälpa dig på plats kommer vi att bogsera bilen till en Volvoverkstad.

Service och underhåll

I abonnemanget ingår schemalagd service och underhåll. Vi meddelar dig när det är dags för service – och städar ur och tvättar bilen efter varje besök. Kontakta oss om bilen visar ett servicemeddelande.

Normalt slitage

Vid varje schemalagd service passar vi på att byta ut eller reparera slitna delar, så länge det handlar om normalt slitage.

Ersättningsbil

Under verkstadsbesök kan du få tillgång till ersättningsbil (utifrån behov och tillgänglighet).

Garanti

Din bil har full garanti i 3 år.

Tillgängligt kundcenter

Du når oss via telefon 0200-75 35 11, e-post carebyvolvo-se@volvocars.com eller chatt, måndag–fredag 08.00–20.00 samt lördag och söndag 10.00–18.00.

Kontakta oss och boka rådgivning