Begagnatförsäljning i Olofström - Ahlberg Bil
Köp begagnad bil hos oss i Olofström

Begagnatförsäljning i Olofström

För ett år sedan smygstartade vi begagnatförsäljning på Ahlberg Bil i Olofström. I början bemannade vi med säljare från Karlshamn och hade begränsade öppettider. Nu är det annat!

Kaj Torikka hälsar välkommen till vår begagnatförsäljning i Olofström

VÄLKOMMEN IN TILL KAJ!

 

Nu är det inte tal om att bemanna från Karlshamn och begränsade öppettider – nu kör vi precis som i övriga bilhallar, med öppet sex dagar i veckan.

 

Vi är stolta och glada att Kaj Torikka har valt att börja jobba hos oss. Kaj är en lokal Olofströms-profil som tidigare arbetat inom skolan. Kaj är också engagerad i den lokala ishockeyföreningen, Olofströms IK.

 

Vår bilhall på Ekhagsvägen i Olofström är fylld på med fina begagnade bilar i olika prisklasser. Du är varmt välkommen in och hitta din drömbil hos oss – vem vet, den kanske redan nu står i bilhallen och väntar på dig!

 

Ahlberg Bil +GARANTI

AHLBERG BIL +GARANTI

 

Vi vill att det ska kännas tryggt att vara kund hos oss på Ahlberg Bil. När du köper begagnad bil hos oss vill vi att du ska ha ett enkelt och tryggt bilköp och slippa obehagliga överraskningar. Visst låter det självklart, men hos oss är det mer än bara ord.

 

Därför erbjuder vi en begagnatgaranti som ger dig extra trygghet. Garantin är en av de mest generösa på marknaden.

Välkommen att kontakta mig

Kaj Torikka

Säljare begagnat