Premiär för Nya Dacia Duster - Ahlberg Bil

Våga äventyret med en Dacia Duster!

Du har väl inte missat SUVeräna Dacia Duster? En modell som man känner igen men som ändå känns modern och fräsch. Dacia Duster har det som krävs, oavsett om du älskar att susa fram på nylagd, ljudlös asfalt, eller hellre ger dig ut på skumpiga skogsvägar. Nu med extra prisvärda utrustningsnivån Family Edition!

Robust crossover bil med stor designkänsla

Nya Dacia Duster är en riktig terrängbil men den passar även in i staden. Den tydligt markerade kylargrillen, ljussignaturen och den snygga designen lämnar ingen på gatorna oberörd. Varenda detalj, från de längsgående takbågarna till 16- eller 17-tumsfälgarna avslöjar att detta är en bil gjord för äventyr.

 

Nu med förmånliga utrustningsnivån FAMILY EDITION – inkl AC, Farthållare & Fartbegränsare och parkeringsradar bak
från 136 400 kr. 
Privatleasing inkl. service & reparationsavtal från 1 999 kr/mån**

Varmt välkommen in och provkör Nya Dacia Duster!

**Dacia Privatleasing: 36 månader, total 45.000 km, Dacia Care service & reparationsavtal ingår med 129 kr/månad. Månadskostnad baserad på rörlig ränta (STIBOR 90 dgr). 3 månaders privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18-63 år.

 

Även Sandero och Logan MCV finns som FAMILY EDITION.

Interiört

Interiört är Dacia Duster modern och förarorienterad. Fläktutblåsen är tre i antal och under dessa finns en högre placerad pekskärm. Handbromsens placering är ändrad och Duster har fått en fyrekrad ratt, något alla Dacia-modeller kommer att ha.

Stolarna är nya, lätta att justera (även i höjdled) och har två centimeter längre sittdyna än den tidigare modellen. Nackstöden är justerbara och stolarna har armstöd.
Stuvutrymmet är 5,8 liter mer än utgående versionen, totalt 28,6 liter. Bagageutrymmet är på 445 liter i den tvåhjulsdrivna versionen och 376 liter i den fyrhjulsdrivna.

Duster är den första Dacian med automatisk klimatkontroll. Ett nyckellöst system finns tillgängligt liksom dödavinkeln-varnare. Hill Descent Control och Hill Start Assist finns också. Markfrigången är 21 centimeter.

Du kan välja mellan två-, eller fyrhjulsdrift och två bensinalternativ, SCe 115 och TCe 125. På dieselfronten finns dCi 90 och dCi 110 där den förstnämnda bara finns i kombination med tvåhjulsdrift. Automatlåda finns till den kraftigare dieselmotorn i kombination med tvåhjulsdrift.

Terrängegenskaper utöver det vanliga

Imponerande markfrigång på hela 210 mm och generösa ingång- och utgångsvinklar gör att du och din Duster kan ta dig fram överallt. Hästen eller båten drar du med enkelhet (max.släpvikt 1500 kg).

 

Välkommen att kontakta oss.

Christos Michailidis

Säljare Renault/Dacia/Begagnat