För varje personlighet finns det en Renault - Ahlberg Bil

För varje personlighet finns det en Renault!

Alla Renaultmodellerna har ett modernt och dynamiskt utseende med inbjudande linjer, dynamisk profil, och en helt ny belysningssignatur. Behöver du en liten eller stor bil - välj efter ditt behov. Personifiera den med anpassningsbara tillval och fräsiga fälgar och du har en Renault som matchar din personlighet!

ELEKTRIFIERA DIN KÖRUPPLEVELSE: Renault E-TECH hybrid och plug-in hybrider är här - förbeställ nu.

RENAULT CLIO – Oemotståndlig, helt enkelt!

Lika bekväm i stan som på landsvägen – den här ikoniska småbilen skyddar dig hela tiden med sin automatiska nödbromsning som har sensorer för att upptäcka fotgängare, cyklister och parkerade fordon. Nya CLIO har Renaults senaste EASY DRIVE-lösningar där 360-graderskamera och Easy Park Assist ingår.

LÄS MER

 

CLIO E-TECH HYBRIDAllt du förväntar dig av en CLIO, fast med Renaults nya hybridteknik.

Få en helt ny upplevelse av eldrift. I nya CLIO E-TECH Hybrid kombineras en elektrisk motor och en förbränningsmotor genom en mycket effektiv automatisk växellåda som har flera lägen. Resultatet: Bilen startar konsekvent i eldrift, optimal eldrift i upp till 80 %* av stadskörningen, och glädjen med en helt tyst elektrisk upplevelse.​

LÄS MER

RENAULT CAPTUR – Helt ny, fortfarande en Captur

Stick ut från mängden! Nya CAPTUR fortsätter att utvecklas för att maximera anpassningsmöjligheterna, på insidan och utsidan.

Med sin moderna och användarvänliga teknik, sin anpassningsbara upplevelse i bilen och oöverträffad modulerbarhet kan nya CAPTUR anpassas för dina behov och önskemål för att ge dig en unik upplevelse.

LÄS MER

 

NYA RENAULT CAPTUR E-TECH PLUG-IN-HYBRID – En körupplevelse på eldrift. När du vill.

Nu kan du köra nya CAPTUR E-TECH Plug-in hybrid i eldriftläge under hela arbetsveckan med en daglig laddning. Sedan kan du växla till hybridläge för längre helgturer. Helt utan kompromisser.

Den har kvar det bästa med CAPTUR: anpassningsbar design och upplevelse i bilen, banbrytande teknik med de största skärmarna i sin kategori och modulerbara skjut- och fällbara säten.

LÄS MER

RENAULT ZOE – Stadsbilen som elektrifierar vardagen

En modern och dynamisk design, djärva linjer och precis lagom dos kaxighet. Renault ZOE förgyller vardagen med sin stil och finess. Hissa stolt flaggan för eldrift!

Alltid lätt att använda och i framkanten av elektrisk prestanda – varje detalj har utformats av våra experter för att säkerställa att ZOE förkroppsligar att Renault står för innovation och modernitet.

LÄS MER

RENAULT MÉGANE SPORT TOURER – Den eleganta och modulerbara kombin

Med sitt justerbara lastutrymme, sektorns längsta lastlängd och en mängd förvaringsutrymmen kombinerar MEGANE Sport Tourer komfort, stil och bekvämlighet. Alltid vid din sida!

LÄS MER

 

RENAULT MÉGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID – Upplev körglädje utan motstycke.

Med sin nya E-TECH PLUG-IN HYBRID-drivlina erbjuder nya MEGANE Sport Tourer det bästa av två världar. Kör på eldrift under arbetsveckan. På helgerna växlar du till hybridläget och ger dig ut på vägarna utan att behöva oroa dig för räckvidden.

LÄS MER

RENAULT KADJAR – En suv med självsäker karaktär

KADJAR väcker uppmärksamhet ute på vägarna med ny front, nydesignade stötfångare, hajfensantenn, ny LED-ljussignatur och 19-tums aluminiumfälgar. Inne i bilen går inte den läderklädda interiören och de högkvalitativa detaljerna och finishen obemärkt förbi.

KADJAR får dig på sin sida med 4×4-funktionen som ger enastående väghållning. Den har dessutom det bästa av den senaste tekniken från Renault med sitt fartvarningssystem.

LÄS MER

 

RENAULT KOLEOS – En suv som är kraftfull på utsidan och förfinad på insidan

Redo att avvika från de upptrampade stigarna? KOLEOS befäster sin sanna 4×4-natur! Upptäck dess terrängegenskaper med en ny generation motorer som kombinerar bränsleekonomi och prestanda.

KOLEOS befäster sin personlighet och erbjuder dig ännu mer komfort och närvaro. Befäst din stil! Tänj på gränserna!

LÄS MER

Kontakta oss:

Christos Michailidis

Säljare Renault/Dacia/Begagnat

Johan Esseen

Säljledare

Björn Aspegren

Säljledare

Malin Gustafsson

Säljare Renault/begagnat/Transportbilar

Begagnat Leasing

Ett smidigt bilägande till en fast månadskostnad för dig som privatperson!

Nu erbjuder vi på Ahlberg bil privatleasing på noga utvalda begagnade Volvo Selekt samt Selekt Premium bilar. Privatleasing är ett bekymmersfritt bilägande där vi erbjuder en avtalslängd på 24 eller 36 månader och en årlig körsträcka på 1000, 1500, 2000, 2500 eller 3000 mil. Du slipper kontantinsatsen och har en fast månadskostnad. När avtalstiden löpt ut lämnar du tillbaka bilen och kan enkelt privatleasa en ny bil igen.

Boka ditt hjulskifte redan nu!
Boka ditt hjulskifte här