Fräsiga Renault Clio – förälskad igen! - Ahlberg Bil

Bonustider hos Renault!

Med Renault CLIO är det kärlek vid första ögonkastet. Den uttrycksfulla och sofistikerade designen kan anpassas helt efter din vision av elegans. Kliv in i det trendiga passagerarutrymmet och ge dig av på en resa där körglädjen är garanterad.

Just nu med 3 års serviceavtal och som alltid 5 års garanti!

SÄG JA!

Nya Renault CLIO är en väldigt charmig och tilltalande bil. Det är något med de sköna, mjuka formerna. Och den nya grillen. Ingen annan bil i småbilsklassen har en lika stor personlighet. Nya Renault CLIO sätter färg på tillvaron och gör varje dag till en intensivare upplevelse.

Säg JA till nybilsbonus och 3 års fri service när du köper en Renault CLIO. Tacka ja till ett erbjudande värt upp till 34.000 kr.* Och självklart ingår 5 års garanti.

Erbjudandet består av 3 års fri service, en nybilsbonus på 20.000 kr samt 8.000:- extra i inbytesbonus, totalt värde upp till 34.000 kr. Gäller vid köp av en ny Renault personbil  senast 30/6-2019 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller företagsstöd. Angivna priser är rekommenderade cirkapriser inklusive moms och lokala avvikelser kan förekomma. Serviceavtal gäller för 15 000 km/år max 45 000 km eller 36 månader reservation för lokala avvikelser.

 

 

SÄG JA till vår extra prisvärda kampanjmodell

Renault CLIO Zen TCe 90 från 1.995:-/ månad med Renault Relax Privatleasing. Då ingår tre års fri service.

Bilpris från 132 900 kr inkl 3 års fri service
(Ord. pris från 152 900 kr).

Allt detta ingår i vår kampanjmodell:

  • Media Nav, 7″ pekskärm, digitalradio (DAB+), Bluetooth® handsfree-telefoni och ljudstreaming, USB, AUX-in, rattreglage
  • Navigering med Nordenkartor
  • Manuell klimatanläggning
  • Läderklädd ratt
  • 16″ aluminiumfälgar ”Attractive”
  • Dörrhandtag och backspegelkåpor i karossfärgen

 

Kontakta oss

Christos Michailidis

Säljare Renault/Dacia

Mats Svensson

Säljare Renault/Dacia

Björn Aspegren

Säljare Renault/begagnat