Helt nya Renault Captur finns i våra bilhallar - Ahlberg Bil

Nya Renault Captur

Officiell premiär den 1-2 februari! Muskulös siluett, sofistikerad interiör och helt anpassningsbar tvåfärgad design... Större och modernare – Helt nya CAPTUR har alla kännetecken för en SUV och gör ett starkt första intryck. Boka din provkörning!

Helt nya Renault Captur

Instrumentpanel, klädsel, färginlägg, dekorpaneler, armstöd… Upp till 18 möjliga kombinationer finns att välja på. Välj, vraka och anpassa så att du får kupén helt efter din egen smak.

 

Ett odelat säte som kan fällas ned och är skjutbart 16 cm, rekordstort bagageutrymme (upp till 536 l) och flera förvaringsutrymmen (upp till 27 l)… Helt nya Renault CAPTUR erbjuder endast det bästa med en personligt anpassad upplevelse i bilen!

 

Förarorienterad 9,3-tums pekskärm för multimedia, 10,2-tums digital instrumentpanel, en innovativ flytande konsol med en futuristisk elektronisk växelspak, smarta förvaringsutrymmen med mera. Ta plats i bilen!

Helt nya Renault Captur

Helt nya CAPTUR har ännu mer elegans och teknik både fram och bak tack vare den C-formade LED-ljussignaturen som är ett emblem för Renaults identitet.

 

Tak, sidospeglar, hasplåtar… Lek med olika färgkombinationer. Med upp till 90 möjliga exteriörkombinationer så kan du anpassa Helt nya CAPTUR som du vill.

 

För att förhöja körupplevelsen utan att kompromissa med säkerheten har Helt nya CAPTUR den senaste tekniken och banar vägen för autonom körning. Koppla av bakom ratten!

 

 

Kontakta oss

Christos Michailidis

Säljare Renault/Dacia

Mats Svensson

Säljare Renault/Dacia

Björn Aspegren

Säljare Renault/begagnat