Långlördag! - Ahlberg Bil

Välkommen in till oss på lördag!

På lördag har vi öppet extra länge på våra anläggningar i Karlshamn, Karlskrona och Ljungby. Vi kommer bjuda på grillad korv med bröd och lördagsgodis till barnen! Inte nog med detta, vi har ett antal nya Volvo av modellår 21 till attraktiva priser för omgående leverans. Så passa på att provköra våra nya Volvobilar.
Är du mer intresserad av en Begagnad bil? Då har du möjlighet att teckna BegagnatBoxen och få Serviceavtal för 199kr/månad. Alla som provkör får en triss, så vem vet? Kanske drar du hem storvinsten.

Nu kommer du längre på el med Volvos laddhybrider

Nu har Volvos laddhybrider i 60- och 90-serierna fått högre batterikapacitet och avsevärt längre räckvidd på enbart el. Som exempel kommer du med XC60 T6 upp till 78 km* och med V60 T6 upp till 88 km* på en laddning. Det ger dig chansen att utföra vardagsärenden och helgens utflykt helt på el.

Leveransklara Volvo till attraktivt pris

Nu säljer vi de sista, leveransklara exemplaren av Volvo modellår 21. Välutrustade bilar av olika modeller till attraktiva priser. Med Inclusive Billån är även servicekostnaden* per månad inräknad!

Teckna BegagnatBoxen och få Serviceavtal för 199kr/månaden

Vårt koncept BegagnatBoxen gör ditt bilägande enkelt och smidigt och du får en mängd fördelar och förmånliga rabatter.

Varmt välkomna in till oss!

*Gäller t o m 31/10 när du tecknar BegagnatBoxen. Lördagsgodis till barn gäller så långt lagret räcker.