Nya Renault Captur E-Tech - Ahlberg Bil
Renault Captur e-tech laddhybrid på väg

Nya Renault Captur E-Tech

ELEKTRIFIERA DIN KÖRUPPLEVELSE!
Succén fortsätter. Renault Captur E-TEC plug-in hybrider är här.
Bli först med att testa - förboka din provkörning!

JUST NU!

 

Kampanjpris från 338 900 kr

(ord. pris 357 900 kr)* Klimatbonus om 36 438 kr ej medräknad**

3 399 kr/mån

Privatleasing inkl 3 års service & 3 mån leasingskydd ***

Nu erbjuder CAPTUR en körupplevelse på eldrift. När du vill.

 

Njut av valfriheten med nya CAPTUR E-TECH Plug-in.

Tack vare den dubbla drivlinan kan du kryssa runt på el 65 km under veckan – och sedan växla till hybrid för helgens utflykter.

En lösning med kraft för alla dina resor!

LÄS MER

Nya CAPTUR E-TECH Plug-in hybrid ger en ny livsstil.

 

Allt det bästa med Renault Captur finns kvar: Anpassningsbar design och upplevelse i bilen, banbrytande teknik med de största skärmarna i sin kategori och modulerbara skjut- och fällbara säten.

Med MULTI-SENSE kan du anpassa nya CAPTUR efter ditt stämningsläge. Välj mellan tre anpassningsbara körlägen och åtta inställningar för stämningsbelysningen. I PURE-läget kan du välja att köra med eldrift i upp till 135 km/h

Känn dig trygg med plug-in-tekniken

 

Tack vare vår över 10 år långa elbilsexpertis, kan du känna dig trygg med nya plug-in hybriden.

Elektrisk mobilitet och bättre bränsleförbrukning tack vare en innovativ växellåda och teknik för energiåtervinning som hämtats direkt från Formel 1-världen!

KONTAKTA OSS

Christos Michailidis

Säljare Renault/Dacia/Begagnat

Johan Esseen

Säljledare

Björn Aspegren

Säljledare

Malin Gustafsson

Säljare Renault/begagnat/Transportbilar

*Erbjudandet består av en nybilsrabatt på 19 000 kr, kan ej kombineras med andra erbjudanden eller företagsstöd. **Captur E-TECH Plug-in hybrid 160 kvalificerar sig som en klimatbonusbil och är berättigad till gällande statliga klimatbonus så länge anslag finns. Bonus till klimatbonusbilar är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av Transportstyrelsen. Läs mer på www.transportstyrelsen.se. *** Renault Relax Privatleasing i 36 månader, 1000 mil/år, inkl 3 års serviceavtal 1000 mil/år och 3 månaders privatleasingskydd. Gäller kundorder med registrering av bil senast den 31/3 2021.Lokala avvikelser kan förekomma. Alla priser är inklusive moms. Bränsleförbrukning vid blandad körning, Captur E-TECH Plug-in hybrid 160: 1,5 l/100 km, CO2-utsläpp 33 g/km (WLTP). Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Bilen på bilden är extrautrustad.

Begagnat Leasing

Ett smidigt bilägande till en fast månadskostnad för dig som privatperson!

Nu erbjuder vi på Ahlberg bil privatleasing på noga utvalda begagnade Volvo Selekt samt Selekt Premium bilar. Privatleasing är ett bekymmersfritt bilägande där vi erbjuder en avtalslängd på 24 eller 36 månader och en årlig körsträcka på 1000, 1500, 2000, 2500 eller 3000 mil. Du slipper kontantinsatsen och har en fast månadskostnad. När avtalstiden löpt ut lämnar du tillbaka bilen och kan enkelt privatleasa en ny bil igen.

Boka ditt hjulskifte redan nu!
Boka ditt hjulskifte här