Nya Volvo V60 skyddar det som är viktigt för dig. - Ahlberg Bil

kom och upplev nya volvo v60

Nya Volvo V60 skyddar det som är viktigt för dig. Med det allra bästa vi har att erbjuda inom aktiv säkerhet, kombinerat med skandinavisk design, smart teknologi, köregenskaper för alla typer av vägar och ett imponerande lastutrymme, är nya V60 nästa generations herrgårdsvagn

Just nu extra välutrustad kampanjmodell, Momentum Special Edition från endast 329.900:-

Varmt välkommen på en provtur!

Volvos version av en riktig herrgårdsvagn

I mer än 60 år har Volvo utvecklat och byggt herrgårdsvagnar som gör livet enklare och rikare för familjer av alla slag. Nya Volvo V60 matchar alla de krav du ställer på en riktig herrgårdsvagn. Köregenskaperna är av allra högsta klass och nya V60 är ett nöje att köra. Skandinavisk design och smart funktionalitet gör det enkelt att trivas inne i kupén. Hela Volvo V60 utstrålar kvalitet och ändamålsenlig design, helt i linje med vår långa tradition. Att nya Volvo V60 är så rymlig är oerhört viktigt för kunder som är intresserade av bilar i den här klassen.

 

Volvo V60 kostar från 317.000:-

 

Just nu extra attraktivt pris på välutrustade kampanjmodellen Momentum Special Edition, med bland annat Automat, Klimatpaket med Volvo on Call, IntelliSafe Assist och 12-tums digital förardisplay.

 

Kampanjpris från ca: 329.900:-* 
(Ordinarie pris ca: 351 700 kr)

 

*Priset gäller t o m 20190531.