Premiär för Nya Dacia Duster - Ahlberg Bil

Våga äventyret med en Dacia crossover!

Du har väl inte missat SUVeräna Dacia Duster? En modell som man känner igen men som ändå känns modern och fräsch. Dacia Duster har det som krävs, oavsett om du älskar att susa fram på nylagd, ljudlös asfalt, eller hellre ger dig ut på skumpiga skogsvägar.

Dacia + Gekås Ullared = Sant

Vi firar Dacias samarbete med Gekås Ullared! Kom och hitta din nya Dacia.

I samarbete med Gekås Ullared har vi ett unikt erbjudande till Gekås Shoppingkortskunder. Du får nämligen 1 års fri försäkring när du köper en ny Dacia Duster, Sandero och Logan MCV innan 30/9 2019.*

Varmt välkommen!

 

*Erbjudandet om 1 års fri försäkring via Dacia Försäkring gäller vid ordertecknande av en ny Dacia Duster, Sandero och Logan MCV innan 30/9 2019 . Erbjudande gäller endast Gekås Shoppingkortet-kunder och vid köp ska Gekås Shoppingkortet visas upp för Dacia-återförsäljaren. Värdet på försäkringen uppskattas till cirka 3 300 kr och är beräknad på premie för en genomsnittskund samt avser halvförsäkring.

Robust crossover bil med stor designkänsla

Nya Dacia Duster är en riktig terrängbil men den passar även in i staden. Den tydligt markerade kylargrillen, ljussignaturen och den snygga designen lämnar ingen på gatorna oberörd. Varenda detalj, från de längsgående takbågarna till 16- eller 17-tumsfälgarna avslöjar att detta är en bil gjord för äventyr.

 

SUVeräna Dacia Duster kostar från 99 900 kr.

Varmt välkommen in och provkör Nya Dacia Duster!

Interiört

Interiört är Dacia Duster modern och förarorienterad. Fläktutblåsen är tre i antal och under dessa finns en högre placerad pekskärm. Handbromsens placering är ändrad och Duster har fått en fyrekrad ratt, något alla Dacia-modeller kommer att ha.

Stolarna är nya, lätta att justera (även i höjdled) och har två centimeter längre sittdyna än den tidigare modellen. Nackstöden är justerbara och stolarna har armstöd.
Stuvutrymmet är 5,8 liter mer än utgående versionen, totalt 28,6 liter. Bagageutrymmet är på 445 liter i den tvåhjulsdrivna versionen och 376 liter i den fyrhjulsdrivna.

Duster är den första Dacian med automatisk klimatkontroll. Ett nyckellöst system finns tillgängligt liksom dödavinkeln-varnare. Hill Descent Control och Hill Start Assist finns också. Markfrigången är 21 centimeter.

Du kan välja mellan två-, eller fyrhjulsdrift och två bensinalternativ, SCe 115 och TCe 125. På dieselfronten finns dCi 90 och dCi 110 där den förstnämnda bara finns i kombination med tvåhjulsdrift. Automatlåda finns till den kraftigare dieselmotorn i kombination med tvåhjulsdrift.

Terrängegenskaper utöver det vanliga

Imponerande markfrigång på hela 210 mm och generösa ingång- och utgångsvinklar gör att du och din Duster kan ta dig fram överallt. Hästen eller båten drar du med enkelhet (max.släpvikt 1500 kg).

 

Välkommen att kontakta oss.

Christos Michailidis

Säljare Renault/Dacia

Mats Svensson

Säljare Renault/Dacia