Renault Kadjar - Ahlberg Bil

Renault Kadjar - kör bekvämt på alla äventyr

Välkommen att prova den senaste generation av Renault Kadjar - bilen för den sanna äventyraren! Den tar dig ut på platser du inte ens visste att du ville åka till. En bil som är redo för det mesta. En stabil och sportig kompanjon som inspirerar dig i vardagen och som bara väntar på att få ta dig ut på nya äventyr.

Kom och lär känna den hos oss - varmt välkommen!

PÅ VÄG MOT ÄVENTYRET

 

Renault KADJAR är en femsitsig SUV med körglädje och bekväm hög förarposition som du kommer falla för direkt!

Just nu ingår nybilsbonus på 20.000 kr.

 

Peisexempel privatleasing från endast 2.770:-/månad*

med Renault Relax Privatleasing.

 

Bilpris från 193.900 kr.

Ord pris 223.900:-

 

*Finansiering med Renault Relax Privatleasing inkl 3 års fri service: 0 kr kontant, 36 mån, rörlig ränta (Stibor 90 dgr), garanterat restvärde. Inga uppläggnings- eller aviavgifter. 3 månader fritt låneskydd ingår för privatpersoner 18-63 år. Alla priser är inklusive moms och avser rekommenderad månadskostnad. Lokala avvikelser kan förekomma.

KÄNN DIG TRYGG BAKOM RATTEN

 

Nya Renault KADJAR är utrustad med innovativa säkerhetsfunktioner såsom det aktiva nödbromssystemet som varnar dig om en risk för kollision närmar sig.

Vad gäller passiv säkerhet erbjuder SUV:en maximalt skydd för alla i bilen och för fotgängare.

Genom att kombinera information från sensorer och kameror hjälper nya Renault KADJAR dig i varje ögonblick, oavsett om det är med långa sträckor på motorvägar eller med snåriga svängar på trånga parkeringsplatser.

 

Välkommen in på en provtur!

 

**Erbjudandet består av en nybilsrabatt på 20 000 kr. Angivna priser är rekommenderade priser inklusive moms och lokala avvikelser kan förekomma. Gäller vid köp av en ny Renault Kadjar senast 31/8 2020. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller företagsstöd. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilen på bilden är extrautrustad.

 

PIMPA DIN NYA RENAULT KADJAR MED FRÄCKA TILLBEHÖR

 

Sidesteps och skärmbreddare

Sidesteps* ger genuin komfort tack vare halkskyddsbeläggning och enkel åtkomst till taket. Skärmbreddare ger förbättrat karosskydd mot skräp och repor varje dag.
Sidesteps är inte kompatibla med döda vinkeln-detekteringssystemet Easy Park Assist.

Utbud av tillbehör till fälgar

Välj från ett brett utbud av exklusiva fälgar som finns i storlekarna 17, 18 och 19 tum. Tack vare dem får du en snygg och elegant stil utan att behöva kompromissa med säkerheten.

Sportpedaler

Få till en sportig känsla i interiören i din nya KADJAR SUV med sportpedaler.

Kontakta oss

Christos Michailidis

Säljare Renault/Dacia

Björn Aspegren

Säljare Renault/begagnat

Privatleasa en ny Volvo XC40!

Just nu kan du privatleasa en XC40 T2 Manuell Momentum för 2995 kr/mån, med möjlighet att uppdatera till en XC40 T2 Automat Momentum för 3295 kr/mån.

Välkommen in!

Reservation för slutförsäljning.