Renault Transportbilar för alla företagare - Ahlberg Bil

Renault Transportbilar hjälper dig på vägen

Din transportbil är ditt varumärke. Som företagare håller du Sverige igång. Och Renault hjälper till på vägen. Med Renault Business Relax får du ett smidigt och enkelt bilägande, så att du kan fokusera på dina affärer istället för en massa administration. Vilken modell passar dig?

Renault Kangoo – den praktiska transportbilen.

 

Trotjänaren Renault KANGOO finns i en mängd versioner och har ett antal praktiska funktioner. Dina arbetsresor blir behagligare än någonsin! Exteriören har mjuka linjer och en tvåfärgad stötfångare som stolt visar upp Renaults nya varumärkesidentitet. På insidan finns ett spännande alternativ med tre sittplatser fram – en exklusiv nyhet för segmentet kompakta transportbilar.

 

Den praktiska slitvargen Renault Kangoo finns också som Z.E. med 100% eldrift – nu med längre räckvidd, 260 km.

Renault Trafic, effektiv, smart och allsidig

 

I förarmiljön möts du av justerbar inställning för stol och ratt, många förvaringsfack och praktisk utrustning. Vi har tänkt på allt för att du ska få det så bekvämt som möjligt. Koppla av bakom ratten! Renault TRAFIC har utrustats med de senaste säkerhetssystemen. Bland annat får du den nya generationens ESP som säkerställer att bilen är stabil och hjälper dig att återfå kontrollen.

Utnyttja rymden i din Renault TRAFIC på bästa sätt. Vi ger dig bästa tänkbara lastlösningar för behoven i din verksamhet.

Nu även med automatlåda!

Renault Master – stark och effektiv.

 

Bygg din egen lösning. Anpassa Renault MASTER efter dina behov. Eftersom du har över 350 olika versioner att välja mellan har du otaliga möjligheter att få den exakt som du vill ha den.

Förarhytten i din Renault MASTER är utformad för att du bekvämt ska kunna utnyttja den i ditt arbete. Din smartphone, surfplatta och bärbara dator integreras sömlöst.

Arbetar du med persontransport? I Renault MASTER Passenger får du plats med upp till åtta personer. Vi har tänkt på allt för att du ska kunna resa bekvämt och säkert.

 

Nu finns Renault Master även som Z.E. – med 100% eldrift!

Räckvidd 120 km.

Dacia Dokker Van

 

Med optimal lastvolym och körkomfort har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Denna bil kryllar av fördelar! Bara det att du till priset av 2,5 m3, får ett lastutrymme på hela 3,3 m3 är en ögonhöjare. Motorernas höga prestanda gör körningen ännu roligare – en dieselmotor på 90hk och bensinmotor på 114hk som står sig bra mot konkurrenterna!

Skåpbilen Dokker Van är en riktigt följsam arbetsmyra med både en eller två sidoskjutdörrar, med en lastbredd på drygt 70 cm.

 

Exempel på utrustning i utrustningsnivå Essintial:

– Eluppvärmda framstolar

– Fjärrstyrt centrallås

– Färddator med 6 funktioner

– Lastkapacitet på 750 kg (beroende på utrustning)

Motor:

– TCe 130

– Blue dCi 95

Välkommen att kontakta oss

Johan Esseen

Säljledare Volvo/Begagnat

Johan Hedman

Säljledare Volvo/Begagnat

Malin Gustafsson

Säljare Begagnat