Renault Transportbilar för alla företagare - Ahlberg Bil

Renault Transportbilar hjälper dig på vägen

Din transportbil är ditt varumärke. Som företagare håller du Sverige igång. Och Renault hjälper till på vägen. Med Renault Business Relax får du ett smidigt och enkelt bilägande, så att du kan fokusera på dina affärer istället för en massa administration. Fram till den 30/6 är det dessutom kampanj på utrustningsnivån Nordic Line!

Just nu Care Pro reparationsavtal från 149:-/månad (ex moms)!

Just nu har vi extra bra erbjudanden på Renault Transportbilar:

 

Vinterhjul och Värmare 5 990:-!*

 

Service- och reparationsavtal, Renault Care Pro, från 149:-/månad**

Med Care Pro får du arbetsro och slipper tänka på kostnader för service, underhåll och reparationer, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras för att de kan bibehållas i toppskick. Renault Care Pro är ett riktigt service- och reparationsavtal, till ett marknadsledande månadspris.

Längden på avtalet kan anpassas till era behov, allt från 24 till 84 månader, och total körsträcka från 1000 till 25 000 mil.

 

Tilläggstjänster som däckhotell, lånebil vid service med mera kan tillköpas.

 

Läs mer om Care Pro

*Gäller vid köp av Renault Transportbil, ej Renault ALASKAN, t.o.m. 30/6-2019 (värde 26 000 kr).
**Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Transportbil, ej Renault ALASKAN t.o.m. 30/6-2019 och gäller 36 mån eller 6000 mil, vilket som inträffar först, exklusive moms. Avtalade priser gäller för hela avtalsperioden, Renault förbehåller sig rätten att ändra priser för nyteckning. Reservation för tryckfel på hemsidan.

Smidig finansiering med Renault Transportbilsleasing

Med Renault Transportbilsleasing hjälper vi dig sy ihop ett smidigt bilägande där månadskostnaden inkluderar leasinghyra, service- och reparationsavtal. Med vår paketlösning Business Relax – transportbilsleasing ingår Care Pro.

Renault Kangoo – den praktiska transportbilen.

Renault KANGOO finns i en mängd versioner och har ett antal praktiska funktioner. Dina arbetsresor blir behagligare än någonsin! Exteriören har mjuka linjer och en tvåfärgad stötfångare som stolt visar upp Renaults nya varumärkesidentitet. På insidan finns ett spännande alternativ med tre sittplatser fram – en exklusiv nyhet för segmentet kompakta transportbilar.

 

Renault KANGOO kostar från 1.199:-/månad ex moms.
(Bilpris 123 500 kr exkl moms)

Den praktiska slitvargen Renault Kangoo finns också som elbil – nu med längre räckvidd.

 

Renault KANGOO Z.E. kostar från 229 000 kr exkl moms.

 

Renault Trafic, effektiv, smart och allsidig

I förarmiljön möts du av justerbar inställning för stol och ratt, många förvaringsfack och praktisk utrustning. Vi har tänkt på allt för att du ska få det så bekvämt som möjligt. Koppla av bakom ratten! Renault TRAFIC har utrustats med de senaste säkerhetssystemen. Bland annat får du den nya generationens ESP som säkerställer att bilen är stabil och hjälper dig att återfå kontrollen.

Utnyttja rymden i din Renault TRAFIC på bästa sätt. Vi ger dig bästa tänkbara lastlösningar för behoven i din verksamhet.

 

Renault  kostar från 1.799:-/månad ex moms
(bilpris 177 400 kr exkl. moms)

 

Renault Master – stark och effektiv.

Bygg din egen lösning. Anpassa Renault MASTER efter dina behov. Eftersom du har över 350 olika versioner att välja mellan har du otaliga möjligheter att få den exakt som du vill ha den.

Förarhytten i din Renault MASTER är utformad för att du bekvämt ska kunna utnyttja den i ditt arbete. Din smartphone, surfplatta och bärbara dator integreras sömlöst.

Arbetar du med persontransport? I Renault MASTER Passenger får du plats med upp till åtta personer. Vi har tänkt på allt för att du ska kunna resa bekvämt och säkert.

 

Renault Master kostar från 1.999:-/månad ex moms
(Bilpris 223 900 exkl moms)

Renault Alaskan – En kraftfull och genial pickup.

Pickupen Renault ALASKAN är lika bekväm som en förstklassig sedan med kvalitetsmaterial, perfekt finish och rymlig interiör.

Imponerande storlek, bestämda linjer, kraftfullt framparti, muskulös motorhuv, utmärkande ljussignatur, kromade fönsterlister … 

Renault ALASKAN tar dig med bortom de välpreparerade underlagen

Den perfekta bilen för dig som drar tungt, tar med dig lite av varje ut i terrängen eller för dig som bara tycker att den är tuff!

 

Renault Alaskan Life kostar från 269 900:- exkl moms.

Välkommen att kontakta oss

Johan Esseen

Säljare Renault/Dacia Transportbilar

Mats Svensson

Säljare Renault/Dacia

Björn Aspegren

Säljare Renault/begagnat