Renault Transportbilar för alla företagare - Ahlberg Bil

Renault Transportbilar hjälper dig på vägen

Din transportbil är ditt varumärke. Som företagare håller du Sverige igång. Och Renault hjälper till på vägen. Med Renault Business Relax får du ett smidigt och enkelt bilägande, så att du kan fokusera på dina affärer istället för en massa administration. Nu får du våra välutrustade Nordic Line till riktigt bra kampanjpriser. Dessutom kan du lägga till vinterhjul och värmare för bara 5 900 kr. Spara hela 20 000 kr!*

Vår sponsring ska i första hand gå till aktiviteter för ungdomar

Just nu extra bra erbjudanden på Renault Transportbilar:

 

Vinterhjul och Värmare 5 900:-!*

 

Service- och reparationsavtal, Renault Care Pro,

från 159:-/månad**

Med Care Pro får du arbetsro och slipper tänka på kostnader för service, underhåll och reparationer, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras för att de kan bibehållas i toppskick. Renault Care Pro är ett riktigt service- och reparationsavtal, till ett marknadsledande månadspris.

Längden på avtalet kan anpassas till era behov, allt från 24 till 84 månader, och total körsträcka från 1000 till 25 000 mil.

 

Tilläggstjänster som däckhotell, lånebil vid service med mera kan tillköpas.

 

Läs mer om Care Pro

*Erbjudandet gäller vid köp av Renault Transportbil (ej Alaskan), t.o.m. 38/8-2020 (ord. ca.pris 26 000 kr). Angivna priser är rekommenderade priser exklusive moms och lokala avvikelser kan förekomma. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

**Erbjudandet gäller vid köp av en Renault Transportbil, t.o.m. 31/8-2020 och gäller 36 mån eller 60 000 km, vilket som inträffar först.

 

Smidig finansiering med Renault Transportbilsleasing

Med Renault Transportbilsleasing hjälper vi dig sy ihop ett smidigt bilägande där månadskostnaden inkluderar leasinghyra, service- och reparationsavtal. Med vår paketlösning Business Relax – transportbilsleasing ingår Care Pro.

Renault Kangoo – den praktiska transportbilen.

 

Trotjänaren Renault KANGOO finns i en mängd versioner och har ett antal praktiska funktioner. Dina arbetsresor blir behagligare än någonsin! Exteriören har mjuka linjer och en tvåfärgad stötfångare som stolt visar upp Renaults nya varumärkesidentitet. På insidan finns ett spännande alternativ med tre sittplatser fram – en exklusiv nyhet för segmentet kompakta transportbilar.

 

Den praktiska slitvargen Renault Kangoo finns också som Z.E. med 100% eldrift – nu med längre räckvidd, 260 km.

Renault Trafic, effektiv, smart och allsidig

 

I förarmiljön möts du av justerbar inställning för stol och ratt, många förvaringsfack och praktisk utrustning. Vi har tänkt på allt för att du ska få det så bekvämt som möjligt. Koppla av bakom ratten! Renault TRAFIC har utrustats med de senaste säkerhetssystemen. Bland annat får du den nya generationens ESP som säkerställer att bilen är stabil och hjälper dig att återfå kontrollen.

Utnyttja rymden i din Renault TRAFIC på bästa sätt. Vi ger dig bästa tänkbara lastlösningar för behoven i din verksamhet.

Nu även med automatlåda!

Renault Master – stark och effektiv.

 

Bygg din egen lösning. Anpassa Renault MASTER efter dina behov. Eftersom du har över 350 olika versioner att välja mellan har du otaliga möjligheter att få den exakt som du vill ha den.

Förarhytten i din Renault MASTER är utformad för att du bekvämt ska kunna utnyttja den i ditt arbete. Din smartphone, surfplatta och bärbara dator integreras sömlöst.

Arbetar du med persontransport? I Renault MASTER Passenger får du plats med upp till åtta personer. Vi har tänkt på allt för att du ska kunna resa bekvämt och säkert.

 

Nu finns Renault Master även som Z.E. – med 100% eldrift!

Räckvidd 120 km.

Dacia Dokker Van

 

Med optimal lastvolym och körkomfort har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Denna bil kryllar av fördelar! Bara det att du till priset av 2,5 m3, får ett lastutrymme på hela 3,3 m3 är en ögonhöjare. Motorernas höga prestanda gör körningen ännu roligare – en dieselmotor på 90hk och bensinmotor på 114hk som står sig bra mot konkurrenterna!

Skåpbilen Dokker Van är en riktigt följsam arbetsmyra med både en eller två sidoskjutdörrar, med en lastbredd på drygt 70 cm.

 

Exempel på utrustning i utrustningsnivå Essintial:

  • Eluppvärmda framstolar
  • Fjärrstyrt centrallås
  • Färddator med 6 funktioner
  • Lastkapacitet på 750 kg (beroende på utrustning)

Motor

  • TCe 130
  • Blue dCi 95

Välkommen att kontakta oss

Johan Esseen

Säljare Renault/Dacia Personbilar/Transportbilar

Johan Hedman

Säljare Transportbilar

Björn Aspegren

Säljare Renault/begagnat

Dags att byta till vinterhjul
Boka ditt hjulskifte här