Renault Zoe - Ahlberg Bil

Renault Zoe - elektrifierar dina sinnen

Kliv in i Renault ZOE:s värld. Gör din stad till en bättre plats. En plats som alla drömmer om. Renault ZOE får drömmen att bli verklighet! Lugn, stillhet, glädje ... Den här moderna elbilen, uppkopplad i ordets alla bemärkelser, kommer att revolutionera din tillvaro. Komfort och trygghet eller körglädje? Med Renault ZOE behöver du inte välja! Ren luft, tystnad, interiör, idealtemperatur, massor med funktioner som underlättar bilkörningen: vi har tänkt på allt för att det ska bli bekvämt för dig. Med en verklig räckvidd på 300 km.

Renault ZOE – 0% utsläpp. 100% körglädje.

Renault ZOE är den första elbilen tillgänglig för allmänheten som kan erbjuda en räckvidd på 300 km i verklig körning.

Renault ZOE Life Z.E. 40 just nu från 229.990 kr
inkl kampanjerbjudande enligt nedan:

 

Kampanjerbjudande:

20.000 kr nybilsrabatt från Renault

3 års fri service + 4 vinterhjul + 5 års garanti

FlexiCharge-kabel (230V)

(Pris exkl. batterihyra)

 

Ingår i Renault ZOE:

Eco-läge för reducerad energiförbrukning, farthållare / fartbegränsare

Automatisk klimatanläggning ECC & Eluppvärmda framsäten

Uppladdningskabel till laddbox och offentliga uppladdningsstationer

R-Link multimediasystem med TomTom® navigering

My Z.E. Inter@ctive: fjärrstyrning av batteriuppladdning och föruppvärmning från kompatibel smartphone

 

Batterihyra från 699 kr/mån

Verklig räckvidd på upp till 300 km.

Med vårt nya 41 kWh-batteri har Renault ZOE nu en räckvidd på 300 km i verklig körning, utan att du behöver ladda batteriet.

 

Du kan äga din Renault ZOE precis som du vill. Välj det bekymmersfria alternativet med batterihyra, eller äg batteriet själv genom ett batteriköp.

 

Med batterihyra tar vi hand om hela batteriets livscykel, från tillverkning till återvinning. Vår lösning gör att du kan känna dig trygg med att batteriet fungerar som det ska. Du har livstidsgaranti och vi garanterar laddningskapacitet som alltid motsvarar över 75% av den ursprungliga.

 

Renault ZOE modellår 2018 finns att beställa idag hos oss. Renault ZOE modellår 2018 kvalificerar sig som en klimatbonusbil och är således berättigad till den vid 1/7-2018 gällande statliga bonus på 60.000 kr så länge anslag finns. Bonus till klimatbonusbilar är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av transportstyrelsen.