Säljstart för Nya Volvo V60 - Ahlberg Bil

Säljstart för Nya Volvo V60

Volvo Cars har nu presenterat den nya mellanstora femdörrars herrgårdsvagnen V60, och understryker därmed det svenska företagets position som en biltillverkare som kombinerar ett elegant utseende med praktiska egenskaper för vardagen.

Premiär för Nya Volvo V60

Bilen premiärvisades i sin naturliga miljö – uppfarten till en villa i Stockholm – vilket sätter fokus på Volvo Cars långa tradition inom herrgårdsvagnar och visar hur V60:s mångsidiga design tillgodoser det moderna familjelivets olika behov.

— Kombiföraren är en viktig kund för vår verksamhet och har varit det i generationer, säger Håkan Samuelsson, vd och koncernchef för Volvo Cars.  Nya V60 hedrar den traditionen, men tar den samtidigt mycket längre.

En nyhet i segmentet är att kunderna även kan få tillgång till nya V60 via Volvo Cars nya prenumerationstjänst Care by Volvo*, som gör att du istället för att äga bilen får tillgång till den genom att teckna en prenumeration med en fast månadsavgift. Care by Volvo gör det lika transparent, enkelt och problemfritt att ha bil som att ha en mobiltelefon.

Nya V60 förstärker Volvo Cars position som branschledande inom säkerhet med en lång lista med säkerhetsfunktioner som ingår som standard, inklusive avancerade förarassistanssystem som känns igen från 90-serien och XC60, vilket gör V60 till en av de säkraste bilarna på vägarna.

När nu familjebilen nya Volvo V60 har premiärvisats för världen, är också orderböckerna öppna. Den som önskar kan ”bygga” sin nya V60 på Bygg din Volvo på https://www.volvocars.com/se

Nya Volvo V60 kostar från 317.000:-