Stenskott i vindrutan? - Ahlberg Bil

Stenskott i vindrutan?

Går rutan att laga enligt gällande säkerhetsnormer, så gör vi det åt dig. Vi utför stenskottslagning på alla bilmärken.

I moderna bilar har omfattande teknik vad gäller säkerhet, placerats i vindrutan. Därifrån styrs bland annat funktionerna för trötthetsvarnare, aktiv körfältshjälp och autobroms. Med andra ord har du inte vilken vindruta som helst. Så om du behöver byta den, välkommen att kontakta oss.

Volvo/Renault/Dacia Originaldelar och viktig kalibrering av säkerhetssystemen ingår. Vid rutbyte gäller ordinarie självrisk. Har du en modern bil av annat märke, där rutbytet kräver en kalibrering, rekommenderar vi dig att byta rutan hos din märkesverkstad.

Erbjudande!
BYTE AV VINDRUTA 1600:-*
LAGNING AV STENSKOTT 100:-*

Gäller endast bilar med sprickor/skador, ej blästrad ruta.

Vill du se bra ut – boka tid hos hos din personliga servicetekniker!

*Priset gäller för dig med Volvia Försäkring.

Filmen Volvo Glas är en informativ film som beskriver hur vindrutan hänger ihop med bilens säkerhet och varför man ska besöka en auktoriserad Volvoverkstad om man ska byta eller laga rutan på sin Volvo.

Begagnat Leasing

Ett smidigt bilägande till en fast månadskostnad för dig som privatperson!

Nu erbjuder vi på Ahlberg bil privatleasing på noga utvalda begagnade Volvo Selekt samt Selekt Premium bilar. Privatleasing är ett bekymmersfritt bilägande där vi erbjuder en avtalslängd på 24 eller 36 månader och en årlig körsträcka på 1000, 1500, 2000, 2500 eller 3000 mil. Du slipper kontantinsatsen och har en fast månadskostnad. När avtalstiden löpt ut lämnar du tillbaka bilen och kan enkelt privatleasa en ny bil igen.

Boka ditt hjulskifte redan nu!
Boka ditt hjulskifte här