Volvo V90 - Ahlberg Bil

Underbara Volvo V90 - nu med nytt motoralternativ

V90 är kraftfull och bjuder på fina väghållningsegenskaper. Samtidigt skapar kupén ett inre lugn. Det är en bil som du kommer att köra med stolthet.

Där form möter funktion

Bilen kombinerar elegans och nytänkande med ett rent formspråk, och dess funktioner gör ditt liv lättare. På insidan möts du av juvelliknande reglage och kontroller och en pekskärm i pekplatteformat som ger dig tillgång till avancerad teknik vid dina fingertoppar. Det är en elegant kupé som främjar ditt välbefinnande.

Lyx på Skandinaviskt vis. Volvo V90 kombinerar eleganta naturmaterial med den senaste tekniken. Den luftiga kupén, de ljusa sätena och den intuitiva tekniken skapar en upplevelse där intelligent och vacker design samspelar perfekt med avancerade innovationer.

Välutrustad redan i sitt standardutförande, med t ex 2-zons klimatanläggning, City Safety och farthållare.

 

V90 är kraftfull och bjuder på fina väghållningsegenskaper. Samtidigt skapar kupén ett intre lugn. Det är en bil du kommer att köra med stolthet. Bilen finns med ett antal olika motoralternativ och utrustningsnivåer.

Pris från 324 000:-. Då får du en D3 dieselmotor med 150 hk, Väljer du hellre en bensinmotor, finns nu en T4 bensinmotor med 190 hk. Pris från 329 900:-. Välkommen in på en provtur för att hitta just ditt motoralternativ och utrustningsnivå!

Just nu:

Volvo V90 Momentum Advanced Special Edition från 379 900:- (ord pris 419 900:-)

En bil med extra allt: 12,3″ förardisplay, elbaklucka, nyckellöst system, komfortstolar i halvläder, elbackspeglar samt parkeringssensorer fram och bak. Inklusive klimatpaket och metallic.  Erbjudandet gäller t o m den 3 september 2018.