Bilskadereparatör Karlskrona - Ahlberg Bil

Bilskadereparatör Karlskrona

Vi representerar varumärken som Volvo, Renault och Dacia. Just nu befinner vi oss på vår mest intensiva och utmanande resa någonsin – Ahlberg Bils kulturresa. Denna resa innebär att vi ska förfina vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder. Vi hoppas att du vill vara med på resan att skapa Sveriges trivsammaste arbetsplats och även Sveriges nöjdaste kunder.

Som bilskadereparatör hos oss i Karlskrona erbjuder vi dig en spännande roll där du ständigt får utvecklas och ett gäng härliga kollegor. Du får jobba med marknadens kanske vassaste produkter, du kommer kontinuerligt få produktspecifik utbildning och även vidareutbildning för att du ska kunna utvecklas i din roll. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilskadereparatör hjälper du kunden om olyckan varit framme. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. 

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning eller annan som arbetsgivaren bedömer likvärdig och gärna ett par års erfarenhet. Har du utbildning inom karosseri och även kunskap om skadekalkylering är det starkt meriterande. För denna roll krävs goda datakunskaper och B-körkort. För att vi ska kunna kommunicera på bästa sätt med våra kunder och varandra är svenska i tal och skrift ett krav, har du dessutom ytterligare språkkunskaper är det ett plus.

Personliga egenskaper
Du bryr dig genuint om andra människor, tycker att det är spännande med fordon och teknik samt gillar att utmana dig själv och andra till att ständigt bli bättre. Du ser en stolthet i att ha helnöjda kunder och lämna ifrån dig ett väl utfört arbete inom givna tidsramar. 

Anställningsform, omfattning och placeringsort
Tillsvidareanställning, vi tillämpar dock 6 månaders provanställning, på heltid placerad i Karlskrona.

Inom Johan Ahlberg Bil AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet. 

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Arbetsgivare
Johan Ahlberg Bil AB

Arbetsort
Karlskrona

Kontaktperson
Hans Beike, 0454-330 76

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-24
Annonsen publicerades 2019-01-23

Anställningsform
Tills vidare

Varaktighet
Tills vidare

Arbetstid
Heltid

Lönevillkor
Fast + rörlig

Körkort
B

Ansök här

Se fler lediga tjänster