SE HIT, FÖRETAGARE - Ahlberg Bil

SE HIT, FÖRETAGARE

Vi bjuder in till en unik chans att lyssna till en av Sveriges bästa föredragshållare, Alexander Morad, som är VD för Bright Mind Agency.

Alexander kommer att dela med sig av hemligheten till hur du smartast använder sociala medier i din verksamhet i sin föreläsning ”Hur ni lyckas på sociala medier”

Som grundare till Sveriges kanske just nu snabbast växande socialamedierbyrå, så har Alexander Morad från Bright Mind Agency en hel del insikter och kunskap om vad som fungerar och inte. Med datadriven analys och med en hel del klurighet, så hjälper han sina kunder att få maximal exponering och outcome av sina annonseringar på Facebook och i andra sociala medier.

 

Alexander Morad

Alexander Morad – Bright Mind Agency

Många undrar om Facebook verkligen är en lämplig säljkanal för B2B-bolag? Självklart är det en bra kanal, om du gör rätt! Att rikta annonser vid en viss tidpunkt i ett visst mönster vid en viss plats kan göra stor skillnad. Speciellt om du jämför med att gå på Facebooks egna förslag när du gjort ett inlägg. Eftersom Facebook blir svårare och svårare att nå ut på med organiskt material, (då Facebook inte tjänar någonting på det), så vill Facebook att du ska marknadsföra dina inlägg i större omfattning. Det är något du bör fundera på om du ska annonsera, menar Alexander. Det är bättre om du sätter dig ner och tar fram vilken målgrupp du vill nå, på vilket sätt, med vilket budskap och i vilket format, snarare än att bara marknadsföra ett föreslaget inlägg.

Marknaden förändras snabbt och sociala medier påverkar alla företag. Vi tror att alla företag skulle ha stor nytta av att höra hur Alexander ser på sälj genom internet. Det är helt enkelt viktigt för regionen.

Alexander är nyligen vald till en av Sveriges 100 populäraste föreläsare. Han är en dopamin boost och skapar energi och engagemang och framhäver idéer. Du får en plan att ta med dig tillbaka.

Tid: Torsdag den 27/6. kl 17.30.

Plats: Östra Piren, NetPort Science Park, Karlshamn.

Anmälan senast den 25/6, kl 12.00, Klicka här

En lätt förtäring står framdukad kl 17.30. Evenemanget börjar kl 18.00.

Varmt välkommen!

Publicerad den 18 juni 2019

Privatleasa en ny Volvo XC40!

Just nu kan du privatleasa en XC40 T2 Manuell Momentum för 2995 kr/mån, med möjlighet att uppdatera till en XC40 T2 Automat Momentum för 3295 kr/mån.

Välkommen in!

Reservation för slutförsäljning.