Beställ Nya Volvo S60. - Ahlberg Bil

Beställ Nya Volvo S60.

NU KAN DU BESTÄLLA NYA VOLVO S60!

Nya Volvo S60 sätter en ny standard i sin klass. Inspirerande köregenskaper, ett välbalanserat chassi och säkerhet i toppklass, omdefinierar vad körglädje faktiskt handlar om.

PEKSKÄRM FÖR BILENS FUNKTIONER

Många av funktionerna i Volvo S60 sköter du på pekskärmen i mittkonsolen – precis som i de andra nya Volvobilarna. Displayen är tydlig och logiskt utformad med stående format som gör det enkelt att läsa information och kartor. Den 9 tum stora pekskärmen är så känslig att du kan använda den utan att ta av dig handskarna, plus att ytan har en specialbeläggning som minskar reflexer.

MAXIMAL KOMFORT

Volvo S60 har fått en ny generation av stolar som är mer ergonomiska än någonsin. Väljer du till komfortstolar får du dessutom förbättrat stöd på sidorna, ländryggen och en justerbar kuddförlängning.

GÖR LIVET LITE ENKLARE

Volvo On Call är appen som kopplar ihop din telefon, surfplatta eller bärbara enhet med din Volvo S60. Du kan till exempel sätta på värmen eller kylan i förväg, låsa eller låsa upp den på avstånd och hitta den på en fullsatt parkeringsplats.

Bilen kommer i två versioner: Sportiga R-Design och exklusiva Inscription. Till och med den 30 juni ingår Teknikpaket PRO och Klimatpaket PRO (totalt värde ca 42.800:-)

Nya Volvo S60 kostar från 398.900:-

Publicerad den 20 mars 2019

Privatleasa en ny Volvo XC40!

Just nu kan du privatleasa en XC40 T2 Manuell Momentum för 2995 kr/mån, med möjlighet att uppdatera till en XC40 T2 Automat Momentum för 3295 kr/mån.

Välkommen in!

Reservation för slutförsäljning.