Sponsring - Ahlberg Bil
Vår sponsring ska i första hand gå till aktiviteter för ungdomar

Sponsring

Vi välkomnar alla att söka sponsring hos oss, oavsett om det är dans, teater eller idrott. Därför försöker vi också fördela ut pengarna så att de räcker till så många som möjligt. Hellre en mindre summa till flera än en större pott åt enstaka insatser. Vi behandlar alla ansökningar och ser fram emot att kunna hjälpa även er.

Ahlberg Bil vill gärna stödja det lokala föreningslivet. Vi får väldigt många förfrågningar om sponsring och försöker göra en så rättvis fördelning som möjligt. Dessvärre kan vi inte hjälpa alla.

Företrädesvis satsar vi på aktiviteter för ungdomar. Vi är måna om att stödja olika aktiviteter – inte bara idrott utan t ex även musik, konst och teater. Har du en förening eller ett arrangemang som behöver lite extra hjälp för att komma framåt, tveka inte att ansöka om sponsring hos oss.

Om ni har en sponsringsidé som stämmer med vår värdegrund och det vi står för så är vi öppna för att bidra med sponsring och ha ett samarbete. Ni är välkomna att söka sponsring via nedanstående formulär. Vi läser alla ansökningar och återkommer sedan till angiven kontaktperson med vårt beslut. När en avtalsperiod lider mot sitt slut, ansöker ni om förlängning på samma sätt.

Vanliga frågor och svar

Kan ni sponsra vårt fotbollslag?
Nej, vi skriver avtal enbart med huvudföreningen. I så fall måste ni söka via huvudföreningen.

Jag har en dotter som kör rally. Kan hon få sponsring?
Nej, vi sponsrar i princip inte enskilda. Vi vill istället nå så breda grupper som möjligt i samhället.

Vad är rimligt att söka?
Den verksamhet ni bedriver ska inte vara beroende av vårt stöd, utan sponsringen ska bara ingå som en del i er verksamhet.