Boka bilvård - Ahlberg Bil

Boka bilvård

Det är aldrig fel att då och då ge din bil en uppfräschning. Dels för att förlänga bilens livslängd, dels för att ingenting går upp emot den där härliga nybilskänslan. På våra rekondanläggningar i Karlshamn, Karlskrona, Olofström och Ljungby erbjuder vi flera olika bilvårdspaket. Här utför vi lackskyddsbehandling, stenskottslagning, tvätt av klädsel, hantering av småbucklor och mycket annat som gör din bil som ny igen.

Vill du ha tillbaka nybilskänslan?
Om din bil blivit trött och matt i lacken, kan vi hjälpa dig att få tillbaka den där speciella nybilskänslan. På våra bilvårdsavdelningar i Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg, Olofström och Ljungby erbjuder vi olika bilvårdspaket – Liten, Mellan och Stor.

Vi utför också Toughguard lackskyddsbehandling. Toughguard är ett högteknologiskt och avancerat 2-komponents lackskydd. En billack som behandlas med Toughguard skyddas mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Tack vare de två komponenterna och den bindning som skapas mellan dessa och mot lacken fås ett extra motståndskraftigt skydd som varar hela 18 månader.

Hållbarheten är tre gånger så långt som med ett traditionellt vax. Och dessutom är det bättre. Gör du en återbehandling inom 18 månader behålls effekten och du kan fortsätta att njuta av din snygga bil.

Stenskottlagning, klädseltvätt, småbucklor, montering av solfilm – allt står vi till tjänst med. Vi använder förstklassiga produkter från Lahega och våra specialister är skickliga hantverkare med erfarenhet, kunskap och den rätta utrustningen för att göra din bil ren och snygg både in- och utvändigt.

Prislista bilvårdspaket

Boka tid

Elias Erlandsson

Arbetsledare Bilvård

Amir Mehica

Arbetsledare Bilvård

Pierre Gurmark

Kundmottagare

Fredrik Nygren

Rekond