Boka bilvård - Ahlberg Bil
Boka bilvård

Boka bilvård

Det är aldrig fel att då och då ge din bil en uppfräschning. Dels för att förlänga bilens livslängd, dels för att ingenting går upp emot den där härliga nybilskänslan. På våra rekondanläggningar i Karlshamn, Karlskrona, Olofström och Ljungby erbjuder vi flera olika bilvårdspaket. Här utför vi lackskyddsbehandling, stenskottslagning, tvätt av klädsel, hantering av småbucklor och mycket annat som gör din bil som ny igen.

Vill du ha tillbaka nybilskänslan?
Om din bil blivit trött och matt i lacken, kan vi hjälpa dig att få tillbaka den där speciella nybilskänslan. Boka bilvård hos oss. På våra bilvårdsavdelningar i Karlshamn, Karlskrona, Olofström och Ljungby erbjuder vi  tre olika bilvårdspaket – Liten, Mellan och Stor.

Lackskyddsbehandling skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. En bil som är behandlad med Toughguard, från varumärket Lahega, kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.

Stenskottlagning, klädseltvätt, småbucklor, montering av solfilm – allt inom Bilvård står vi till tjänst med. Vi använder förstklassiga produkter från Lahega och våra specialister är skickliga hantverkare med erfarenhet, kunskap och den rätta utrustningen för att göra din bil ren och snygg både in- och utvändigt.

Kontakta oss för Prisuppgifter på våra Bilvårdspaket. 

Boka tid

Karlshamn

Elias Erlandsson

Karlskrona

Amanda Lovén

Ljungby

Göran Petersson