Boka bilvård - Ahlberg Bil
Boka bilvård

Boka bilvård

Det är aldrig fel att då och då ge din bil en uppfräschning. Dels för att förlänga bilens livslängd, dels för att ingenting går upp emot den där härliga nybilskänslan. På våra rekondanläggningar i Karlshamn, Karlskrona, Olofström och Ljungby erbjuder vi flera olika bilvårdspaket. Här utför vi lackskyddsbehandling, stenskottslagning, tvätt av klädsel, hantering av småbucklor och mycket annat som gör din bil som ny igen.

Vill du ha tillbaka nybilskänslan?
Om din bil blivit trött och matt i lacken, kan vi hjälpa dig att få tillbaka den där speciella nybilskänslan. Boka bilvård hos oss. På våra bilvårdsavdelningar i Karlshamn, Karlskrona, Olofström och Ljungby erbjuder vi  tre olika bilvårdspaket – Liten, Mellan och Stor.

Vi utför också Toughguard lackskyddsbehandling. Toughguard är ett högteknologiskt och avancerat 2-komponents lackskydd. En billack som behandlas med Toughguard skyddas mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Tack vare de två komponenterna och den bindning som skapas mellan dessa och mot lacken fås ett extra motståndskraftigt skydd som varar hela 18 månader.

Hållbarheten är tre gånger så långt som med ett traditionellt vax. Och dessutom är det bättre. Gör du en återbehandling inom 18 månader behålls effekten och du kan fortsätta att njuta av din snygga bil.

Stenskottlagning, klädseltvätt, småbucklor, montering av solfilm – allt inom Bilvård står vi till tjänst med. Vi använder förstklassiga produkter från Lahega och våra specialister är skickliga hantverkare med erfarenhet, kunskap och den rätta utrustningen för att göra din bil ren och snygg både in- och utvändigt.

Prislista bilvårdspaket

Boka tid

Karlshamn

Gabriel Annesson

Karlshamn

Elias Erlandsson

Karlskrona

Amir Mehcia

Ljungby

Göran Petersson

Kör elektriskt från 4 990kr i månaden
Läs mer om Volvo XC40 Recharge