Boka service - Ahlberg Bil
Boka service hos din personliga servicetekniker

Boka verkstadsbesök

Är din bil i behov av reparation eller hjulskifte? Eller behöver du laga ett stenskott eller byta ruta? Hos oss kan du räkna med service av högsta kvalitet, oavsett ärende. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg i din kontakt med oss. Därför kan du välja en personlig servicetekniker, som följer ditt ärende från första kontakt till slutbetalning.

INLÄMNING AV BIL TILL VÅRA VERKSTÄDER:

På grund av rådande situation ber vi dig lämna nyckeln i våra verkstäders nyckelinkast. Glöm inte att märka upp din nyckel innan du lägger den i inkastet. Det finns nyckeltaggar för uppmärkning i brevlådan bredvid inkastet.

HÄMTNING AV BIL:

Din servicetekniker kontaktar dig när bilen är klar, berättar vad som är gjort och presenterar fakturan. Vi föredrar betalning i förväg via appen CarPay. Appen finns att ladda ner där appar finns. Det går även att betala med kort inne i våra verkstäder. Nyckeln lämnas ut av vår personal om inget annat är överenskommet med dig som kund. Tack för att ni visar hänsyn och håller avstånd.

INFO KRING BÄLTESKAMPANJEN

I dagsläget kan vi inte utföra denna kampanj pga materialbrist. Därför kan du som kund inte boka tid för denna åtgärd ännu. Det kommer att skickas ut ett nytt brev när material finns tillgängligt. Om du känner oro över detta så är du självklart välkommen att titta in till oss så kan vi ta en snabb kontroll så att allt ser ok ut. Vi ber om ursäkt för besväret och önskar dig en fortsatt trevlig dag.


BOKA GLASREPARATION

Vid bokning av stenskottsreparation eller byte av vindruta. Välj Reparation och skriv i Meddelande rutan vad det gäller.

Loading service booking...