Boka service - Ahlberg Bil
Boka service hos din personliga servicetekniker

Boka service

Är din bil i behov av reparation eller hjulskifte? Hos oss kan du räkna med service av högsta kvalitet, oavsett ärende. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg i din kontakt med oss. Därför kan du välja en personlig servicetekniker, som följer ditt ärende från första kontakt till slutbetalning.

INLÄMNING AV BIL TILL VÅRA VERKSTÄDER:

På grund av rådande situation ber vi dig lämna nyckeln i våra verkstäders nyckelinkast. Glöm inte att märka upp din nyckel innan du lägger den i inkastet. Det finns nyckeltaggar för uppmärkning i brevlådan bredvid inkastet.

HÄMTNING AV BIL:

Din servicetekniker kontaktar dig när bilen är klar, berättar vad som är gjort och presenterar fakturan. Vi föredrar betalning i förväg via appen CarPay. Appen finns att ladda ner där appar finns. Det går även att betala med kort inne i våra verkstäder. Nyckeln lämnas ut av vår personal om inget annat är överenskommet med dig som kund. Tack för att ni visar hänsyn och håller avstånd.

INFO KRING BÄLTESKAMPANJEN

I dagsläget kan vi inte utföra denna kampanj pga materialbrist. Därför kan du som kund inte boka tid för denna åtgärd ännu. Det kommer att skickas ut ett nytt brev när material finns tillgängligt. Om du känner oro över detta så är du självklart välkommen att titta in till oss så kan vi ta en snabb kontroll så att allt ser ok ut. Vi ber om ursäkt för besväret och önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Loading service booking...

Begagnat Leasing

Ett smidigt bilägande till en fast månadskostnad för dig som privatperson!

Nu erbjuder vi på Ahlberg bil privatleasing på noga utvalda begagnade Volvo Selekt samt Selekt Premium bilar. Privatleasing är ett bekymmersfritt bilägande där vi erbjuder en avtalslängd på 24 eller 36 månader och en årlig körsträcka på 1000, 1500, 2000, 2500 eller 3000 mil. Du slipper kontantinsatsen och har en fast månadskostnad. När avtalstiden löpt ut lämnar du tillbaka bilen och kan enkelt privatleasa en ny bil igen.

Boka ditt hjulskifte redan nu!
Boka ditt hjulskifte här