Tanka - Ahlberg Bil

Alltid rabatt när du tankar bilen hos oss

Betalar du din tankning på vår Tankastation med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt/liter och rabatten kan självklart kombineras med andra erbjudanden eller kortbonus. Dessutom får du 20 % rabatt på alla miljöcertifierade tvättprogram på vår Tvätta.

Betala din tankning med CarPay

På vår Tankastation kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Har du kortbonus kan du passa på att lösa in den med ett knapptryck och få ett ännu bättre pris. Du kan även lösa in din bonus när du tvättar bilen på vår Tvätta.

 

GoEasy -
Alltid med service i tanken

Tankas drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp

Vi hjälper dig att göra klimatsmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med spolarvätska som är både Svanenmärkt och klimatsmart.

Tanka 100 % fossilfritt

Vi är glada över att kunna erbjuda dig att tanka HVO100 på våra Tankastationer i Ljungby och Olofström.

 

HVO100 är en 100 % förnybar och fossilfri biodiesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och bidrar till betydande minskning av CO2-utsläppen.

Kom igång med kort och CarPay

Både kortet och appen är helt kostnadsfria. För mer information prata med oss eller gå in på carpay.se.

VÅRA TANKA STATIONER

Karlshamn

Korpadalsvägen 2
Biogas, diesel, etanol och bensin

Karlskrona

Gullbernavägen 22
Diesel, etanol och bensin

Sölvesborg

Kämpaslättsvägen 1
Diesel, etanol och bensin

Olofström

Ekhagsvägen 1
HVO100, biogas, diesel och bensin

Ljungby

Nyponvägen 7
HVO100, bensin, diesel och Adblue

Ljungby

Helsingborgsvägen 5 (OKQ8)
Bensin, diesel och etanol

Kontakta oss

Karlshamn
Karlskrona
Ljungby
Olofström
Sölvesborg

Begagnat Leasing

Ett smidigt bilägande till en fast månadskostnad för dig som privatperson!

Nu erbjuder vi på Ahlberg bil privatleasing på noga utvalda begagnade Volvo Selekt samt Selekt Premium bilar. Privatleasing är ett bekymmersfritt bilägande där vi erbjuder en avtalslängd på 24 eller 36 månader och en årlig körsträcka på 1000, 1500, 2000, 2500 eller 3000 mil. Du slipper kontantinsatsen och har en fast månadskostnad. När avtalstiden löpt ut lämnar du tillbaka bilen och kan enkelt privatleasa en ny bil igen.

Boka ditt hjulskifte redan nu!
Boka ditt hjulskifte här