Tanka - Ahlberg Bil

Alltid rabatt när du tankar bilen hos oss

Betalar du din tankning på vår Tankastation med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt/liter och rabatten kan självklart kombineras med andra erbjudanden eller kortbonus. Dessutom får du 20 % rabatt på alla miljöcertifierade tvättprogram på vår Tvätta.

Betala din tankning med CarPay

På vår Tankastation kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Har du kortbonus kan du passa på att lösa in den med ett knapptryck och få ett ännu bättre pris. Du kan även lösa in din bonus när du tvättar bilen på vår Tvätta.

 

GoEasy -
Alltid med service i tanken

Tankas drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp

Vi hjälper dig att göra klimatsmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av förnybart diesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med spolarvätska som är både Svanenmärkt och klimatsmart.

100% Förnybar Diesel

Vi är glada över att kunna erbjuda dig att tanka Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) på våra Tankastationer i Ljungby, Karlshamn och Olofström.

 

Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) är en 100% förnybar diesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och bidrar till att CO2-utsläppen minskar markant.

Förnybar Diesel (HVO100) och antalet godkända fordon ökar hela tiden. Kontrollera med din biltillverkare om möjligheten finns att tanka med HVO100 för din bil. I nya bilar anges märkningen XTL i tanklocket och i instruktionsboken för godkända bilar.

Kom igång med kort och CarPay

Både kortet och appen är helt kostnadsfria. För mer information prata med oss eller gå in på carpay.se.

VÅRA TANKA STATIONER

Karlshamn

Korpadalsvägen 2
HVO100, Biogas, Diesel och Bensin

Karlskrona

Gullbernavägen 22
Diesel, Etanol och Bensin

Sölvesborg

Kämpaslättsvägen 1
Diesel, Etanol och Bensin

Olofström

Ekhagsvägen 1
HVO100, Diesel, Biogas och Bensin

Ljungby

Nyponvägen 7
HVO100, Diesel, Adblue och Bensin

Ljungby

Helsingborgsvägen 5 (OKQ8)
Diesel, Etanol och Bensin

Kontakta oss

Karlshamn
Karlskrona
Ljungby
Olofström
Sölvesborg

Black Weekend

24 november - 27 november

Är det Black Weekend hos oss och vi har laddat upp med många bra erbjudanden!

Boka ditt hjulskifte redan nu!
Boka ditt hjulskifte här