Volvo Original service - Ahlberg Bil

Vad är speciellt med Volvo Original Service?

Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: Det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

VOLVO ORIGINAL SERVICE FRÅN CA 199 kr PER MÅNAD*

För oss är det viktigt att din Volvo fortsätter att fungera som den ska, oavsett årsmodell. Med ett Volvo Serviceavtal delar du upp servicekostnaden månadsvis från ca 199 kr per månad.*

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos Volvo.

Dessutom ingår fri uppdatering till den senaste mjukvaran och ett års Volvo Assistans tills bilen är 10 år. Självklart får du även ett års garanti på servicen. När servicekostnaden dras på ditt Volvokort får du bonus som du kan lösa in direkt via appen CarPay.

Läs mer om våra verkstäder här

BEKVÄMT OCH SMIDIGT

Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Volvo. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Volvo Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

*Priset är baserat på ett Serviceavtal, beräknat på en Volvo V70 av 2010 års modell med bensinmotor, och en körsträcka på 1500 mil per år. Lokala prisavvikelser kan förekomma.

Boka din service här