I vår butik hittar du bildelar, bilvård och tillbehör

På samtliga våra anläggningar har vi butiker där vi erbjuder bildelar och tillbehör till Volvo. Vi har också bilvård, navigering, barnsäkerhetsutrustning och säsongsvaror som fritidsartiklar mm.

Tillbehör - Gör din bil till din egna

Visst är det roligt att kunna göra din bil riktigt personlig och funktionell? I våra butiker hittar du ett stort utbud av tillbehör och stylingdetaljer till Volvo. Vår personal hjälper dig att hitta vad som passar just din bilmodell.

Betala med CarPay

Om du betalar dina inköp i våra butiker med CarPaykortet, får du flera unika fördelar: Dels får du dela upp kostnaden på fyra månader räntefritt. Barnsäkerhetsutrusning delar du på 24 månader räntefritt. Dels får du bonus i form av poäng. Poängen genererar sedan bonuscheckar som gäller som betalning hos oss.

Du får 5 % rabatt när du betalar med Carpay appen i våra verkstäder, vid t. ex. service och däckbyte.

Skydda det som är viktigt för dig

Våra bilbarnsstolar har en unik ullklädsel som bidrar till högre komfort för barnet. Vi rekommenderar att barn sitter bakåtvända i bilen tills de är minst fyra år.

Grossisten – Ett heltäckande koncept

En av de starkaste fördelarna att som grossistkund ha Ahlberg Bil som leverantör, är att vi kan stötta i alla delar av verksamheten. Vi täcker in alla tänkbara behov, från utrustning av butik och verkstad till modern informationsteknik.

För grossistkunden innebär originaldelar bättre lönsamhet, hög kvalitet och enklare montering.

*Du får inte Volvokortsrabatt eller Bonus vid bilköp. Volvokortsrabatten gäller bara för dig med ett Volvokort från Ahlberg Bil.