Bilvård

Det är aldrig fel att då och då ge din bil en uppfräschning. Dels för att förlänga bilens livslängd, dels för att ingenting går upp emot den där härliga nybilskänslan. På våra rekondanläggningar i Karlshamn, Karlskrona, Olofström och Ljungby erbjuder vi flera olika bilvårdspaket. Här utför vi lackskyddsbehandling, stenskottslagning, tvätt av klädsel, hantering av småbucklor och mycket annat som gör din bil som ny igen.

Vill du ha tillbaka nybilskänslan?
Om din bil blivit trött och matt i lacken, kan vi hjälpa dig att få tillbaka den där speciella nybilskänslan. Boka bilvård hos oss. På våra bilvårdsavdelningar i Karlshamn, Karlskrona, Olofström och Ljungby erbjuder vi tre olika bilvårdspaket – Liten, Mellan och Stor.

Stenskottlagning, klädseltvätt, småbucklor, montering av solfilm – allt inom Bilvård står vi till tjänst med. Vi använder förstklassiga produkter från Lahega och våra specialister är skickliga hantverkare med erfarenhet, kunskap och den rätta utrustningen för att göra din bil ren och snygg både in- och utvändigt.

Välkommen att kontakta oss för att boka Bilvård

Välj vilken anläggning du vill boka tid hos