Tvätta bilen hos oss

För dig som behöver tvätta

I våra tvättar får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön.

Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? På våra Tvätta-anläggningar kan du tvätta bilen på ett smart, smidigt och skonsamt sätt - för lacken, miljön och plånboken. Vi finns för dig som behöver tvätta.

Du hittar våra Biltvättar här:

 • Sölvesborg
 • Karlshamn
 • Olofström
 • Ljungby

En biltvätt i framkant

För oss på Ahlberg Bil är det viktigaste att din bil blir ren och fin. Därför har vår biltvätt extra skonsamma borstar, heltäckande underspolning och lutande sidoborstar. Dessutom erbjuder vi specifik fälgtvätt, däckglans och premiumvaxer.

Tvättprogram för alla tillfällen

Att tvätta bilen regelbundet gör den inte bara fin att titta på, det kan också förebygga skador och slitage. Med våra tre tvättprogram - Guld, Silver och Brons - kan vi erbjuda rätt tvätt för varje tillfälle och se till så att din bil alltid har ett skinande rent yttre.

Tvätta bilen med mobilen

Med appen Tvätta Biltvätt behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. Appen är självklart gratis och ger dig dessutom billigare tvättar.

Alltid ren bil med våra abonnemang

Genom att tvätta bilen regelbundet bibehåller du värdet på den bättre. Nu kan vi erbjuda ett förmånligt abonnemang för både privatpersoner och företag. Välj nivå, betala ett fast lågt månadspris och tvätta bilen när det passar dig.

En grönare biltvätt

Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför är våra biltvättar ISO-certifierade, uppfyller Naturvårdsverkets riktvärden och lever upp till kommunens krav.

Vi använder det växtbaserade tvättmedlet Greenium, vi renar våra utsläpp och återvinner vattnet.

Lös in din bonus mot fler tvättar

Varje gång du betalar med Carpaykortet eller Carpay får du bonus. Bonusen kan du sedan lösa in när du till exempel tankar på Tanka eller tvättar bilen på Tvätta. I appen Carpay kan du hålla koll p din bonus och mycket annat som rör din bilekonomi.

HÄR HITTAR DU VÅRA TVÄTTA-ANLÄGGNINGAR

 • SÖLVESBORG
  Kämpaslättsvägen 1 Automattvätt
 • OLOFSTRÖM
  Ekhagsvägen 1 Automattvätt, Gör Det Själv-Hall och Dammsugningshall
 • LJUNGBY
  Nyponvägen 7 Automattvätt och Gör Det Själv-Hall
 • KARLSHAMN
  Korpadalsvägen 2 Automattvätt Öppet endast under anläggningens öppettider