FÖR DIG SOM BEHÖVER TANKA

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss. Vi finns för dig som behöver Tanka.

TANKA MED BONUS OCH RABATT

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på vår Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med CarPay-kortet, Volvokortet, Renaultkortet eller appen Carpay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

MED SERVICE I TANKEN

Våra drivmedel 95, 98 och diesel går alla under namnet GoEasy. Vilket betyder att de har smörjande och rengörande egenskaper som håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. Du kan även fylla på med Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) på våra stationer i Olofström, Ljungby och Karlshamn.

100% FÖRNYBAR DIESEL

På våra Tankastationer i Ljungby, Karlshamn och Olofström kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100 % förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser. Håll utkik efter drivmedlet på pumpen och pumphandtaget.

Förnybar Diesel (HVO100) och antalet godkända fordon ökar hela tiden. Kontrollera med din biltillverkare om möjligheten finns att tanka med HVO100 för din bil. I nya bilar anges märkningen XTL i tanklocket och i instruktionsboken för godkända bilar.

BETALA ENKELT MED MOBILEN

På vår station kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

VI BRYR OSS OM MILJÖN

Vi ingår i ett nätverk av Tankastationer runt om i Sverige. För oss är det viktigt att ta vårt miljöansvar inom de områden vi verkar. Så att du enkelt kan göra medvetna val som gynnar både dig och framtiden.

VÅRA TANKA STATIONER

 • KARLSHAMN
  Korpadalsvägen 2 HVO100, Biogas, Diesel och Bensin
 • KARLSKRONA
  Gullbernavägen 22 Diesel, Etanol och Bensin
 • SÖLVESBORG
  Kämpaslättsvägen 1 Diesel, Etanol och Bensin
 • OLOFSTRÖM
  Ekhagsvägen 1 HVO100, Diesel, Biogas och Bensin
 • LJUNGBY
  Nyponvägen 7 HVO100, Diesel, Adblue och Bensin Helsingborgsvägen 5 (OKQ8) Diesel, Etanol och Bensin