HERTZ HYRBILAR

Rätt bil för rätt ändamål. Till Ahlberg Bil kommer du med fördel oavsett om du vill njuta av en söndagstur för dig själv eller ta med hela familjen på bilsemester.

Ahlberg Bil har ett stort utbud av hyrbilar

Vi har ett stort utbud av hyrbilar i olika storlekar, modeller och prisklasser. Beroende på hur länge du önskar hyra din bil erbjuder vi flera olika alternativ, så att du hittar det som passar dig och din resa bäst.

Upplev mer på resan genom Sverige i en hyrbil av toppkvalitet från Hertz hos Ahlberg Bil.

Hertz är Sveriges största biluthyrningsföretag och finns på över 220 platser i landet.
Vi erbjuder små och stora personbilar, minibussar och skåpbilar från Volvos och Renaults sortiment.

Våra bilar byts ut kontinuerligt, vilket innebär att vi alltid har nya, fräscha bilar med det senaste inom personsäkerhet, driftsäkerhet, komfort och kvalité. Hos oss kan du hyra personbilar oavsett om det gäller över en dag eller flera månader. Bilarna finns i olika prisklasser och du kan även hyra en bil på en ort och lämna på en annan.

På helgen erbjuder vi s k helgpris, vilket innebär att det är extra förmånligt att hyra bil fredag-söndag.

Bokning av hyrbil

Bokningar sköts från Karlskrona, men bilarna kan hämtas ut och lämnas tillbaka både i Karlskrona och Karlshamn. Vi finns också på Ronneby Flygplats. Du kan hämta din hyrbil dygnet runt i våra utlämningskiosker som finns på samtliga tre orter. För att slippa ange alla dina uppgifter vid kiosken, kan du checka in i förväg via dator och mobiltelefon.

Bokning Karlshamn: 0454-753 200 Ronneby Flygplats: 0457-150 03
Bokning Karlskrona: 0455-144 75

Du kan också självklart boka på webben:
Karlskrona
Ronneby
Karlshamn

Bokning på andra orter och utomlands hänvisas till Hertz bokningscentral på tel: 0771-211212 eller hertz.se

Hertz Kiosker

─ Så du kan hyra bil hos oss i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn dygnet runt.

Du bokar din bil via länken ovan, eller via 0771-211 212. För att kunna boka genom kiosken behöver du ett körkort utfärdat enligt EU-standarden. Du identifierar dig via ett VISA eller MasterCard kreditkort och med PIN-kod (detta istället för underskrift på det vanliga hyresavtalet). Kiosken kommer även scanna av ditt körkort för att kunna matcha dig som kund mot rätt nyckel.

Vi kommer att reservera en summa pengar på ditt kort, vilket överensstämmer med den uppskattade hyreskostnaden, plus ett av Hertz fastställt belopp för att täcka självrisken vid eventuell skada på fordonet (reservationen varierar beroende på bilmodell). Vid återlämning dras detta av mot den faktiska hyreskostnaden. Du kan lämna tillbaka din nyckel i kiosken eller till vår personal som finns i anknytning till kioskerna i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn under bemannade öppettider. Det kostar inget extra att hämta hyrbilen via en av Hertz självbetjäningskiosker. Den ordinarie kostnaden för ”after hours” tillämpas inte här.