Volvo Originalservice

Fördelar med originalservice

I våra auktoriserade verkstäder är din Volvo i trygga händer. Du får servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran och förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år*.

Alltid Volvo Originaldelar

Alla servicear och reparationer sker med Volvo Originaldelar. Delarna är tillverkade efter samma specifikationer som när bilen var ny vilket ger hög kvalité och säkerhet.

Ett års garanti

Vi följer serviceprotokollet och arbetet är fackmannamässigt utfört. Som en extra trygghet får du ett års garanti på servicen.

Uppdatera mjukvaran

Passa på att uppdatera bilens mjukvara i samband med din Volvo riginalservice. Det säkerställer bästa möjliga driftsäkerhet och körupplevelse.

Personlig Servicetekniker

Våra personliga servicetekniker är experter på din bil och vad den behöver. Det gör serviceinlämningen trygg och smidig.

Volvo Assistans

Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans (värde 525 kr) i ett år fram till dess att bilen är tio år. Skulle du få problem på vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende.

Serviceavtal

Utmärkt skick betalar sig i längden. Säkra ett högre andrahandsvärde från början med Volvo Originalservice till en fast månadskostnad.

Volvo Originalservice Classic

Är en prisvärd service för bilar äldre än 6 år.

Du får bland annat en omfattande kontroll av bilen, servicegaranti, stämpel i serviceboken och förlängd assistans till ett bättre pris.

Frågor och svar

 • Vad är det för skillnad mellan Volvo Originalservice och Volvo Originalservice Classic?
  För att din bil ska få en så bra service som möjligt erbjuder vi två servicealternativ. Volvo Originalservice för alla bilar och Volvo Originalservice Classic för bilar äldre än sex år. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer din personliga servicetekniker att gå igenom din bil och kontrollera alla viktiga punkter. Skillnaden är serviceprotokollet som är anpassat efter den bil du har och det servicealternativ du väljer.
 • Vad är Volvo Originalservice?
  En Volvo Originalservice ger dig ett friktionsfritt bilägande mellan serviceintervallerna. Din personliga servicetekniker går igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran*, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.
 • Vad är Volvo Originalservice Classic?
  Volvo Originalservice Classic är ett nytt servicealternativ för bilar äldre än sex år och ersätter Essential Service. Förutom att byta olja och filter går din personliga servicetekniker igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran*, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.
 • För vilka årsmodeller gäller Volvo Originalservice Classic?
  Volvo Originalservice Classic gäller för alla Volvobilar som är äldre än sex år