Jobba hos oss - Ahlberg Bil

Jobba hos oss

På Ahlberg Bil arbetar vi efter värdeorden Engagemang, Ansvarstagande och Omtanke Dessa är genomgående i allt vi gör – i vår kontakt med kunder, hur vi agerar mot varandra, när vi utför vårt arbete. Med detta arbetssätt blir det kul att gå till jobbet, och resultaten goda. Delar du våra värderingar? Bra. När en ledig tjänst dyker upp, publicerar vi den här.

Som medansvarig hos Ahlberg Bil, vill vi att du brinner för ditt jobb. Vi försöker ge våra kunder lite mer än de förväntar sig, vilket inte behöver innebära extra rabatter eller en tvättsvamp på köpet.

Vi ser hellre att vi bjuder på massor av glädje och omtanke – med glimten i ögat. Hos oss får du arbeta i en dynamisk bransch med fantastiska produkter.

Den snabba utvecklingen kräver en stabil kompetensutveckling. Det får du hos oss. Vi måste också vara på tå när det gäller att ta till oss förändringar och nya arbetssätt. Det kräver vi av dig.

Om vi inte har några lediga tjänster är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan till oss via formuläret nedan. Vi vill att alla ansökningar ska gå där igenom och inte via mail eller brev. Glöm inte bort att skicka med dina kvalifikationer och gärna lite information om varför du är nyfiken på en viss tjänst.

Varmt välkommen till Ahlberg Bil!

Privatleasa en ny Volvo XC40!

Just nu kan du privatleasa en XC40 T2 Manuell Momentum för 2995 kr/mån, med möjlighet att uppdatera till en XC40 T2 Automat Momentum för 3295 kr/mån.

Välkommen in!

Reservation för slutförsäljning.