Volvo privatleasing

Med Privatleasing har du tillgång till en bil utan att behöva köpa den. Privatleasing har blivit mycket populärt de senaste åren

UPPTÄCK MÖJLIGHETERNA MED PRIVATLEASING

Att privatleasa en bil innebär att du prenumererar på den och betalar för nyttjandet av bilen utan att lägga in någon kontantinsats.

Kostnaden för privatleasingavtalet varierar beroende på vilken typ av bil, hur långt du förväntas köra, utrustningsnivå och längden på avtalet. I månadskostnaden ingår ofta försäkring, service och vägassistans.

Efter att den avtalade leasingperioden är slut lämnas bilen tillbaka.

Det vanligaste är att leasingperioden löper över 36 månader, men det finns också kortare tidsperioder för dig som önskar lite mer flexibilitet.

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår och du får en trygg månadskostnad.

PRIVATLEASING BILENS SKICK VID ÅTERLÄMNANDET

Det är du själv som ansvarar för hur din leasingbil sköts. Tar du väl hand om din bil har du möjlighet att undvika onödiga extra kostnader när det är dags att lämna tillbaka den.

Säkerställ att bilen servas i enlighet med tillverkarens serviceplan och alltid hos auktoriserad märkesverkstad. Se vidare information i ditt serviceavtal.

När du återlämnar bilen ska den vara tvättad och rengjord, både ut- och invändigt. Fordonshandlingar ska finnas tillgängliga (Registreringsbevis, bilprovningens besiktningsprotokoll, instruktionsböcker och servicebok). All utrustning som levererades då bilen var ny ska finnas med och vara intakta. Eventuella dekaler, klistermärken eller logotyper skall avlägsnas innan återlämnandet.

Efter återlämnande besiktigas din bil och du får en skriftlig rapport. Den anger eventuella skador som har konstaterats och som inte är att hänföra till normalt slitage samt kostnad för att åtgärda dessa. Kostnaden för dessa skador samt eventuella kostnader för övermil enligt leasingkontraktet ska regleras när bilen återlämnas.

Volvo Selekt-bilar i lager